Máte ho některá? Chtěla bych koupit.....,abych si ze zajímavosti a potěšením poslechla srdíčko miminka v bříšku...., ale nevím jaký. Aby to srdíčko bylo vůbec slyšet.
Děkuji za odpověď. To je opravdu škoda, slyšet srdíčko miminka v bríšku by nebyl špatný zážitek, kor když jsem strašně lekavá. Leknu se kde každému hlasitému zvuku... i proto by bylo dobré slyšet srdíčko miminka, zda je v pořádku.
Jé tak moje mamina to má,je zdravotní sestra a při těhotenství jsem taky poslouchala a šlo to slyšelt,bylo to fajn že jsem si prcka mohla poslechnout kdy jsem chtěla 😉
Jé ja už o nem také přemyslela..nemáte nejaky odkat,kde je možne ho zakoupit??
Ahoj, my jsme to kdysi někomu objednávali - pracovala jsem v lékárně. Anebo byste pořídily v prodejně zdravotnických potřeb. Jo ale bacha, je to dost drahé - slušný fonenďák stojí kolem tisícovky.
Kúpite v zdarvotníckych potrebách a tam Vám aj poradia.
Já mám půjčený od taťky (i když moc netuším na co on ho jako šéf montáží výtahů potřebuje 😀 ) ale zatím to srdíčko neslyším... i když třeba moje švagrovka, která je úplně stejně těhotná jako já ho prý slyšela už kolem vánoc, což byl asi 13.TT ale nevím, co si o tom myslet a jestli jí mám věřit, protože jsem se dočetla, že srdíčko začíná být takto slyšitelné až po 16.TT, asi má švagrovka super sluch 😉 ... Ale myslím si, že na to, jak se stetoskop drahá záležitost nemá smysl ho kupovat...
ahoj, z vlastní zkušenosti mohu říci, že fonenďák ze zdravotních potřeb za 150 je téměř stejně kvalitní jako ty za 700,1000. Ty "lepší" se totiž pohybují tak na 2500-3000. Jsem taky zvědavá, jestli bude slyšet i něco jiného než moje střeva😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Bobi, zrovna dneska jsem četla, že to moc nefunguje. Že nejdřív tak ve 24.tt., ale je to tak moc slaboulinké, že to asi neuslyšíš ☹ ☹ . Dneska jsem se na to ptala holek a pak jsem si pohledala na netu a našla jsem toto. Když si napíšeš do hledače poslech miminka stetoskopem, tak ti nějaký odkazy vyjedou, tak si to pročti. Myslím, že je to zbytečná investice.