Fetmed Olomouc, máte zkušenost?

pavcatko
24. bře 2016

Dnes jsem byla na 1.screeningu v Olomoouci- Fetmed a hrůůza :( Hodinu jsem čekala v malé čekárně, svoji váhu jsem musela nahlásit před všemi lidmi a když mi brali krev, nechala sestřička otevřené dveře- nebylo mi to moc příjemnné…Paní doktorka udělala jen ultrazvuk, vůbec mi nedala šanci se nacokoliv zeptat- jsem prvorodička. Za 10min jsem byla hotová. Jsem z toho hrozně zklamaná :,( Máte také podobnou zkušenost? Jsem z toho dost špatná i když to nejspíš dopadlo dobře- jinak by prý volali....

janiskaj22
5. zář 2016

dobrý den, mám podobnou zkušenost, byla jsem objednaná a také jsem musela hodinu čekat než mě vzali, paní doktorka mi taky dělala ultrazvuk, jsem v 1 trimestru, a bohužel prý z vrchu nic nebylo vidět, takže mi ho musela dělal vnitřně a to mi nebylo vůbec příjemné, jelikož se pořád snažila dostat miminko do příslušné polohy, po vyšetření mi nic neřekla, jen že neviděla nosní kůstku tak budu muset přijet v 17 týdnu znovu, a dál se semnou nebavila ani mi nic nevysvětlila, neřekla jestli je vše v pořádku nic, bohužel jsem taky velice zklamaná a kdyby bylo na mě už tam nepůjdu.

pavcatko
autor
5. zář 2016

@janiskaj22 Já už tam nikdy nepůjdu- na 2.screeningu jsem byla ve Fakultní nemocnici a bylo to moc pěkné- úplně jiný přístup, vše mi popsali, vysvětlili, byli opravdu moc milí. Zajdi si tam na další UTZ také, já jsem ted už ve 36tt ale 1.screening je pro mě stále jeden z těch horších zážitků co zatím v těhu mám 🙂
Jinak moje doktorka moc nechápala, proč chci jít jinam ale já si na tom trvala...po vyšetření zapomněli z FetMed poslat papír, takže jsem tam ještě musela volat. Ke všemu mě bez mého vědomí objednali na 2. UTZ opět k nim a termín napsali jen do těch papírů- prostě víckrát ne...Nehceš zavolat do Fakultky a jít tam v tom 17.tt?

kamca88
5. zář 2016

Tak to ja byla ve Fetmed byla spokojena. Vzali me presne, doktorka mi vse vysvetlila. Kamaradky co tam byly,tak taky spokojene. U prvniho mimi jsem dochazela do fakultky na genetiku a tam uz bych nesla, dlouho jsem cekala a jeste protivni.

lusinda485
23. led 2017

Ahoj holky obnovuji diskuzi byli jste spokojene?Rekli vam i pohlavi?Dekuji

janiskaj22
7. lis 2017

První vyšetření hrůza, viz výše. Další vyšetření uz v pohodě, jezdila jsem tam častěji měla jsem to komplikované kvůli mému onemocnění, a potom už to bylo o něčem jiném, jak kdyby vyměnili sestry i doktorku 😀 brali mi i plodovku a celou dobu se mnou doktorka mluvila a vysvetlovala mi co právě dělá atd, říkám na poprvé děs bes, potom už jsem byla spokojená 😉

radkapreisova
6. lis 2019

Byla jsem v II trimestru na druhý pokus genetiky ve FETMED u pí. Doc. MUDr. Dhaifalah z důvodu nespokojenosti s MUDr. Polákem a můžu jen doporučit, profesionální vstřícné chování vše vyšetřeno miminko je v pořádku. Byla jsem ihned na řadě. Za mě jen chvála a spokojenost. To se ale nedá říct u U.S.G.POL s.r.o. u MUDr. Poláka. Vyšetření trvalo cca 5 minut i s cestou, bez vysvětlení a ze zhruba 20 položek pro kontrolu, zkontroloval jen 7 a vydedukoval že je dítě v pořádku, ostatní nevyšetřil, jako třeba obličej, vnitřnosti a další důležité části z důvodu podle něj tristní přehlednosti, (to říká asi většině maminek podle recenzí, zvláště těm co mají kilčo navíc) nevysvětlil nám nic a to že by mělo být miminko v pořádku jsme se dozvěděli až po přečtení zprávy. A proto jsem šla na ještě jednu genetiku do FETMEDU, aby bylo miminko opravdu vyšetřeno a podotýkám bez jakéhokoliv komentáře bylo vše krásně vidět i pohlaví miminka. Za nás už na genetiku jen tam.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru