Femibion plus sólo vitamin D3. Máte s kombinací zkušenost?

capulky
13. kvě 2020

Ahojky. Chtěla bych se zeptat na zkušenost s doporučením vitamínů v těhotenství. Dlouho jsme se snažili a až ivf vyšlo. Jsem nedotčená informacema a raději se řídím vším, co mi řeknou na repro či u mé mudr. Jsem v 10tt a beru Femibion 1. Dnes mi Mudr doporučila ještě dokoupit sólo Vitamín D3. Neviděla jsem v tom problém..do chvíle, kdy magistra v lékárně na mě koukala, že k Femibion kupuji i D3 a zda je to pro mě. Mudr říkala, že všem nastávajícím maminkám vychází testy na vitamin D špatně, a že tedy mám brát zároveň. Magistra doporučila brát ob den. Tak jen jestli nějaká má zkušenost s touto konbinací doplňků. Jsem teď zmatená a volat hned mudr se mi moc nechce. Moc díky Lena

veruuu_kubesovic
13. kvě 2020

@capulky vždyť Femibion 1 už obsahuje vitamin D, proč ho brát navíc? já bych brala jen Femibion...

capulky
autor
13. kvě 2020

@veruuu_kubesovic
Všem budoucím maminkám prý vitamín chybí. Je mi 35, tak jestli i vemk tam hraje roli? Ale celé odpoledne se dnažím dopátrat odpovědi a abych zas nebyla nadopovaná zbytečně. Jeden článek jsem zatím našla. https://vitamin-d-info.cz/2019/08/11/denni-prij...

petulkadodo
13. kvě 2020

@capulky Já beru celé těhotenství Chytré miminko s vit. D3, poslední týdny tedy už jen obden. A na kontrole v 31tt mi doktor řekl, že mi hladina vitaminu D vyšla nižší, než by měla být (i když ne tolik jako jiným maminkám, které ho nedoplňují) a napsal mi Vigantol.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru