FECHO miminka v těhotenství. Jak probíhá?

roselilie
23. led 2022

Zdravím ☺️chci se poptat jak probíhá vyšetření srdíčka mimča v těhotenství, jak dlouho vyšetření trvá a zda nebyl někdo na tomto vyšetření v Teplické nemocnici u mudr. Kašáka. Gynekoložka mne na vyšetření poslala automaticky(vim, že tam posílá každou pacientku)nedostala jsem ale žádnou žádanku k vyšetření, tak teď nevím, zda mi ho sestra na vyšetření nezapomněla dát nebo mne na FECHU vyšetří i bez doporučení?
Děkuji za odpovědi ☺️

rickym
23. led 2022

@roselilie mě obj Dr po screeningu sama do Brna, tak nevím jestli je doporučení třeba. Ale je to klasik utz, do 20 min.

marcicek84
23. led 2022

@roselilie to si resis sama a platis sama a je to bez doporuceni,najdi si kde to delaji,tam se objednej..

michaela666
23. led 2022

Já dostala od doktorky žádanku a přímo kontakt kam se mám objednat. Nic jsem neplatila.

lentilkah
23. led 2022

@roselilie Asi zalezi jak kde. Ja byla bez zadanky, jen na doporuceni od meho gynekologa a nic jsem neplatila. Byla to rychlovka.

drep
23. led 2022

@roselilie šla jsem se žádankou. Kašák není moc milý, což mi nevadí, ale radši na to upozorňuju, mně ke štěstí stačí, že tomu fakt rozumí

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru