Donesla jsem z lékarny tento přípravek na pleť a zjistila jsem, žě těhotné nebo kojící ženy by se měly poradit se avým lékařem zda ho užívat. Nemáte ho někdo doma? Je to škodlivé?
@kulihrasekzeleny ja se s ni mazu uz asi deset let a nikdo mi takovou vec nerekl a ani by me to nenapadlo. Mazu si to prece na oblicej...?!
Já mám na extrémně suchou kůži a je jak na obličej tak na celé tělo
Na jakémkoliv léčivém přípravku, který nebyl přímo testován na těhulích a kojících, musí být tato informace ☺️ Ale fakt to neznamená, že po tom bude mít miminko dvě hlavy ☺️
@kulihrasekzeleny Tohle se dočteš na 98 % přípravcích ,-)
Dej na vlastní rozum, mrkni se na složení, zda jsi s danými složkami ok a dál neřeš 🙂
Používám, střídám s olejíčkem proti striím a zatím jsme oba dva v pořádku, takže bych si z toho nedělala hlavu....četla jsem se že některé maminy s tím mažou i miminka..takže zase tak hrozné to nebude 😎
Jj taky jsem slyšela že se tím mažou i malý miminka. Takže by to mělo být ok
Jo dekuji holky :D uz jsem se ptala i na gynde. Sestricka rikala ze to bych se nemohla mazat nicim. A videla jsem ze tato znacka dela kremy i pro mimca tak mi to bylo divne
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já se na něj ptala přímo na kožním jestli je škodlivý, a prý ho v klidu můžu užívat