Excipial u lipolotio, je v těhotenství škodlivý?

kulihrasekzeleny
18. srp 2016

Donesla jsem z lékarny tento přípravek na pleť a zjistila jsem, žě těhotné nebo kojící ženy by se měly poradit se avým lékařem zda ho užívat. Nemáte ho někdo doma? Je to škodlivé?

katris
13. zář 2016

Já se na něj ptala přímo na kožním jestli je škodlivý, a prý ho v klidu můžu užívat

alassel
13. zář 2016

@kulihrasekzeleny ja se s ni mazu uz asi deset let a nikdo mi takovou vec nerekl a ani by me to nenapadlo. Mazu si to prece na oblicej...?!

katris
13. zář 2016

Já mám na extrémně suchou kůži a je jak na obličej tak na celé tělo

brouzdalka
13. zář 2016

Na jakémkoliv léčivém přípravku, který nebyl přímo testován na těhulích a kojících, musí být tato informace ☺️ Ale fakt to neznamená, že po tom bude mít miminko dvě hlavy ☺️

brunetka11
13. zář 2016

@kulihrasekzeleny Tohle se dočteš na 98 % přípravcích ,-)
Dej na vlastní rozum, mrkni se na složení, zda jsi s danými složkami ok a dál neřeš 🙂

nuggett
13. zář 2016

Používám, střídám s olejíčkem proti striím a zatím jsme oba dva v pořádku, takže bych si z toho nedělala hlavu....četla jsem se že některé maminy s tím mažou i miminka..takže zase tak hrozné to nebude 😎

katris
13. zář 2016

Jj taky jsem slyšela že se tím mažou i malý miminka. Takže by to mělo být ok

kulihrasekzeleny
autor
14. zář 2016

Jo dekuji holky :D uz jsem se ptala i na gynde. Sestricka rikala ze to bych se nemohla mazat nicim. A videla jsem ze tato znacka dela kremy i pro mimca tak mi to bylo divne

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru