cekame holcicku v kvetnu a nemuzeme se rozhodnout. zijeme v zahranici a chtela bych nejake jednoduchhe jmeno co se bude hodit v CR i USA.
zajima me vas nazor na Ester nebo Anna?
Anna
Ester
Anna, když Ester vzpomenu si na ten horor o holčičce s duší ďábla :D
Obe jsou moc krasna jmena. Dala bych obe
Ester
@florida2001 Ester v americe bude Íster, tezko ji fakt nekdo bude vyslovovat jinak,mozna par znamych. Anna je celkem bezne jmeno dokonce na 38.miste oblibenych v USA
@florida2001
Anna je dost caste jmeno,volila bych Ester
Ester
@fyii To neni pravda - jak Esther (jmeno) tak ester (chemicka sloucenina) se v anglictine vyslovuje normalne s e.
Ja bych volila Annu, nevim odkud mam v hlave asociaci "Esther - biblical whore"...
Za mna Ester
Jozef
Mně se líbí Anna 🙂
Anna🙂
@jjasmina no holčička, ona to byla dospělá bláznivá ženská s poruchou růstu, ale taky jsem si na ní vzpomněla 😁
My jsme taky v zahranici a uvazujeme o Estelle misto Ester 🙂
Ester je krasne jmeno. Otazka je, co se vice hodi k prijmeni?
My se rozmýšleli podobně, ve hře byla ještě Rut a Sára, k německému přijmení, nakonec vyhrála Anna. Na židovských jménech mi trochu vadí, že se blbě zdrobňují.
Anna.
@florida2001 Ester bude v Americe znit jako Ister, tedy Easter (Velikonoce)..to by si z ni mohli delat dost srandu..
Anna
Ester Anna znie pekne. Poznám dievčatko s menom Ester Maria a veľmi sa mi to páči.
Anna ☺️
Anna 💜
@jednaholkaa ale houbeles:
(Received Pronunciation) enPR: ĕsʹtə, IPA(key): /ˈɛstə/
(US) enPR: ĕsʹtər, IPA(key): /ˈɛstɚ/
To je ale blbost aby Ester vyslovolali v usa jako velikonoce 🙈
@florida2001 Anna
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Víc se mi líbí Anna 🙂