Tak Elena nebo Valentýna - za měsíc rodim 😂. A jak oslovujete v různým věku . Nositelky jste spokojeně se jménem ? Dekuji
Elena. Valentyna je jak z Moskvy.
Valentyna z techto dvou, ale rozhodnout byste si to meli hlavne vy doma, tyhle verejne ankety moc nechapu...
Obe jmena jsou krasna, volila bych asi Valentynu, protoze Elenka se casto oslovuje Eli a tech je dnes az az a Elenka se i muze plest s Eliskama. Znam jednu malou Valinku, uplne k ni to jmeno jde. A podporim te, tyto ankety uplne chapu, je fajn si udelat predstavu, jak lide urcite jmeno vnimaji nebo jak se jim s nim zije. Neznamena to automaticky, ze vysledek diskuze je pro tazatelku alfa omega a podle toho se rozhodne.
@suzyz Valinka je spis Valerie ne?
Ja bych z techto dvou volila Elenku 🙂
@pellullinka tak nevim, tuto pripominku jsem rodicum nerikala, ale muzu to zkusit, at to prehodnoti 😀 proste ji rikaji Vali.
Mám jen Elen, zkráceně se mě to líbí víc, Elena je takový drsný 😀
Segra je Elena a od nejakych 2let ji nikdo nerekne jinak nez Edo 😁 Vznikalo to Eldo, Eldiku, Edo 😁. A Valentynku, Kristynku, Justynku se mi libi oslovovat Tyno 😊
@liss_qr
A proc ne obe?Elena Valentyna? 🙂
Ja jsem Valentyna a jsem spoko. Říkají mi Valča, Vali, Týno, Týnyno, Valinko, konvalinko, atd atd 🙂 Všichni kolem většinou jméno chválí... Nikdo se nikdy neptal jestli jsem z Ruska(a nejsem) 😅 Ale Elena je taky hezky
@zelenaesmolda to uz mi prijde tuplem rusky.
Jak Nadezda ivanovna 🤣🤣
Elena se bude hodne zkracovat na Eli, stejne jako Eliska a Ela, Ella, kterych je ted vsude mraky. Valentyna je zas hodne caste na Ukrajine a v Rusj7, takze jestli nekdy vyjede z CR, bude automaticky povazovana za UA ne RU. Coz asi nevadi, ale je dobry to vedet.
@tynatyna89 v CR asi ne, ale v USA, Belgii, Anglii? Taky ne?
Valentyna. Z osloveni Eli mam uz koprivku - je jich moc
@hezz17
tak to se mi nezda
@janedv ne... v cizích zemích si mě dle jména párkrát zařadili do Itálie.. Tím neříkám, ze to někomu nemůže znít rusky 😅 jenom moje zkušenost 🙂
@tynatyna89 díky sta osobni názor , muži se proisim zeptat jakou variantou jména se představujes třeba před novými lidma třeba někde v parte lyže , koncert ... dekuju za napsání
Manzelovi to ruské neprijde , včera mi jedna říkali ze jejich Natalka někomu tak přišla . 🤔😅
Ale dobre to vědět . I výše tu Edu z Eleny- kdo vi jesltli by zrovna tohle nechtěla . Ale je jich těch Elinek hodně . A pro mě bližší osloveni asi vidím oslovit tu holcicku jinym jménem .
Ono i velké Stele jak doma řeknes třeba brahcum dej to Stele ... stelce. Stelince. To už se ji taky nebude libit .. tak to hraje na vyřazeni. A dej to ele... elene. Tvrdy neosobní . Hodně husty jmeno jako Bohdana . 😂 Valentynka je takový ok mi přijde , rada bych přispívající Valentynku poprosila o odpověď Výše jak se představuje . Dekuju . Pravé z důvodu , ze znám malou od vidění , ještě jedna ri byla na chvili a to holcicky řeknou jsme valentynka . Ale jak se představí starsi holcina třeba na chatě kde se sejdou různý kamaradi a jejich kamaradi ... na zábavě. Aby se ji dobre představovalo , žilo .
@liss_qr
kdyz to tak ctu jak jsi zminila tu Valentynku nekolikrat tak me napadla jeste Valerie
@zelenaesmolda ta se mi pravé moc nelibi v základním tvaru . 👍☺️
@liss_qr Většinou normálně řeknu, ze jsem Valentyna a kamarádi mi říkají Vali nebo Valčo (aspoň si pak hned mysli ze jsme kamarádi)😅😅 Nebo řeknu ze jsem Valča a pak přichází otázka jak se jmenuju 😁 Nevadi mi to, spis naopak 🙂 Týno mi říká spis moje rodina..
@tynatyna89 to je pravda . Pořad je to hezky řečený v jakékoliv variantě . 🙂💕 Já ještě vymyslim klasiku jako Lucinka . Ale vypadá to , ze se nám příští měsíc narodí Valentýnka. Dekuju .
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Nám se za měsíc narodí naše malá Elenka ♥️