Dr. Křepelka, poradna v Podolí, máte zkušenost?

terezapetrova
25. čer 2015

Dobry den, mate s nim někdo zkušenost? Ja ho ted mela jako zástup a tedy velké zklamaní, doufám, ze to bylo vyjímečně, trosku me mrzí, ze jsem formulář o spokojenosti vyplnovala pred návštěvou u nej, po ni bych asi psala trochu jinak.. Dekuju Vam 🙂

terezapetrova
autor
25. čer 2015

Není nikdo kdo by tohoto DR znal? kdo by me uklidnil, ze pan DR treba jen nemel svůj den.. ?

dandaa
4. lis 2016

@terezapetrova mohu vědět čeho bylo zklamani?Jsem u něj na doporučení a musím uznat že opravdu ví co dělá.

terezapetrova
autor
5. lis 2016

@dandaa abych byla uprimna uz si to uplne nepamatuju, taky uz je to téměř rok a pul. tusim, ze to byl trochu netakt při samotne prohlídce kde bych rekla, ze takt je potřeba nejvic ale presne uz to fakt nepopisu 😉 ale jak jsem psala třeba vazne nemel jen svůj den. jestli Tobe tento dr vyhovuje tak je to asi ok 🙂 a netřeba resit 🙂 /ja chodila u obou deti do rizikovky k sefovi poraden Podoli DR. Buben/

dandaa
5. lis 2016

@terezapetrova přeci jen je doktor taky jen člověk.Měla jsem připravené otázky a na vše neměl problém odpovědět.Takže věřím ze vše bude dál v pořádku.

terezapetrova
autor
5. lis 2016

@dandaa vzdyt ano. Ja uz nemam co dodat 🙂 hodne stesti 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru