Dovolená v Turecku. Letěl někdo ve 2. trimestru?

anetacoufalova
12. čer 2024

Ahoj holky, začínám za týden druhý trimestr a v srpnu máme zaplacenou dovolenou do Turecka. Chci se zeptat, kdo do Turecka letěl v 2 trimestru a jestli bylo vše v pořádku? 🙂

Prosím takové ty "chytré" až urážlivé komentáře co jsem tu občas četla, si nechte 🙂.

gruyerre
12. čer 2024

@anetacoufalova ahoj, já byla v 2. trimestru ne teda v Turecku, ale na Rhodu, a bylo to super.

anetacoufalova
autor
12. čer 2024

@gruyerre a co let, v pořádku?? Měla jsi nějakej speciální ponožky a dávala sis na něco speciálního pozor? 🙂

gruyerre
12. čer 2024

@gruyerre úplně v pořádku, chodím na hematologii kvůli leidenské mutaci, tak jsem myslela, že dostanu injekci na ředění krve, ale doktorka říkala, že na tak krátký let není nic třeba. Takže pokud nemáš nějaké zdravotní problémy, myslím, že taky nemusíš nic řešit.

anetacoufalova
autor
12. čer 2024

@gruyerre zatím je všechno v pořádku 😊 ťuk ťuk.. tak snad to tak bude...moc děkuji za odpověď každopádně, uklidnila si mě docela 😊

niki_b
12. čer 2024

Letěla jsem v 6. měsíci do Malagy a v 7. do Kodaně. Pokud nemáš rizikové těhotenství nebo nějaké problémy, tak je to úplně v pohodě a není potřeba nic speciálního řešit 🙂

anetacoufalova
autor
12. čer 2024

@niki_b super, děkuju! 🙂)

jajulin
12. čer 2024

Letěla jsem k moři v 16tt a vše bez jakýchkoli problémů. Vlastně mi ani nepřišlo, že jsem těhotná nebo že bych měla něco zvláštního řešit.

qistyna
13. čer 2024

@anetacoufalova letela jsem v 6.mesici do Recka. Radeji mi gynekolog dal injekce na redeni krve pred letem, ale pouze preventivne. Zadne problemy jsem nemela, bezproblemove tehotenstvi i stavy v nem.
Hezkou dovolenou 🙂 nezapomen schovavat brisko pred slunickem nebo radne mazat!

traveller007
13. čer 2024

Já letěla hned v 1. trimestru na Mallorcu, teď ve 4. měsíci mě čeká Anglie. Let je v pohodě, jen jsem měla raději kompresní ponožky. V Turecku bych byla akorát opatrná na jídlo a obecně hygienu, známí si z tama loni dovezli salmonelu.

anonymmm88
13. čer 2024

Ja byla v 6. měsíci v Egyptě a bylo to super. Vše bez problémů.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru