Ahooj holky ..chtela jsem se zeptat ..byla jste nektera na dovolene u more na zacatku tehotenstvi ?letecky ?jaky to bylo ?uzily jste si to ?Nebo se radsi na to vykaslat a pockat ?🤔
Pokud nemáš nějaké potíže, klidně leť 🙂.
Kdybys to měla prozvracet, vyprdla bych se na to.
@luuc5 ja jsem byla cca v 6-7 tt a na to ze mi bylo blbe tak jsem si to uzila☺️ Ale mam tada more,drinky,courani vsude mozne a to neslo😂 ale jestli chce syn jela bych urcite☺️
kamarádka potratila na dovolené v Řecku (v prvním trimestru) a musela na kyretáž, v nemocnici nikdo nemluvil anglicky, prý otřesný zážitek
@luuc5 ja jsem taky letela. O tehotenstvi jsem se dozvedela tri dny pred odletem. Tehdy jsem si rekla, ze pokud to je v poradku a ma to byt v poradku, bude to dobre. Zaroven jsem ale odjizdela pro jistotu i se seznamem gynekologickych ordinaci v okoli pro pripad, ze by se to podelalo. Tehotenstvi dopadlo dobre, dovolenou jsem si uzila, jen se mi cca v pulce tydne udelalo zle a prestalo mi chutnat jidlo v hotelu
@michaelarousova faakt ?taky tak jsem ..porad vaham ..je jasny ,ze si to neuziju jak normalne ..ale ja to ve stinu preziju ..jen aby mi nebylo celou dobu tam blbe noo
@lucykote
v nemocnicich kde jsou turisti byvaji tlumocnici,staci si o nej rict
@luuc5 asi taky zalezi kam☺️Treba uplne do egypta,tuniska bych nejela..a hlavne bych jeste si chtela uzit dovcu se synem nez se mimco narodi☺️ Me teda to tehu nakonec nedopadlo sle jsem si jista ,ze tim to nebylo☺️
@michaelarousova do Turecka prave ..a tam ani nevim jak to je v nemocnici treba 🙄
@luuc5 ja byla v recku a ani tam to zdravitnictvi neni buhvi jake 😂 sle vibec jsem na to nemyslela a snazila se to v ramci moznosti uzit☺️
@luuc5 urcite bych jela, muj nazor je ze pokud se to ma podelat (potrat) tak se tak muze stat i kdyz budes nehnute lezet s nohama nahore, pokud je tehotenstvi zdrave, nemuze dovolena uskodit, ja byla v 7-9tt v albanii , bylo mi neustale blivno, zvracela jsem asi jenom 2 krat, ale i tak jsem si to uzila, ve stinu na lehatku… hezkou dovolenou!
@michaelarousova to je pravda ..tak uvidimee ..😁je jedno jestli se valim doma nebo u vody ne ?😂
@luuc5 mylsik ze je lepsi se valet u te vody😂
@michaelarousova ze jo ?😂taky bych rekla ..bo a kdyztak budu lezet na pokoji 🙈
@luuc5 ono taky zskezi jak je cloveku blbe..me bylo spatne ,ale nezvracela jsem…ted jsem tehotna a nejela bych ani za milion😂bobe mi bylo silene…
@michaelarousova me je taky blbe ale nezvracim ..😁a doufam ,ze to co nejdriv prejdee ..🙄tak si tak rikam kdyby jsme leteli na konci srpna tak uz to bude pohoda 😂
My jsme chtěli jet do Chorvatska nebo Itálie, ale je mi pořád zle, takže jsme to odpiskali. Jsem v 15tt.
Já jsem byla v prvním těhotenství letecky v Řecku, cca 9.tt. Poprvé v letadle a nervy velký. Zvládli jsme to. Jinak jsem se na to ptala i Dr. a ta řekla, že můžu v klidu a ať si dovolenou užiju. Mě bylo celkem i špatně, ale změna prostředí a jiná strava mi udělala dobře 😃 Jinak jsem se opalovala, ale nijak přehnaně. Takže bych se nebála a na dovolenou vyrazila 😉
@t_e_r_k_a a mně to třeba můj Dr (je to kamarád) rozmlouval, že za ty nervy mi to nestoji... Ale on mi zná dobře, ví, čím jsem si prošla, tak možná proto...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@luuc5 ahoj, loni jsem byla v prvním trimestru v Chorvatsku. Nebylo to letecky teda, ale 16h autobusem, a užila jsem si to. Akorát cestu zpatky jsem prozvracela, jinak mi bylo dobře 🙂 ale každý těhotenství je jiný, musíš se stejně rozhodnout podle sebe 🙂