Dovolená u moře na začátku těhotenství?

luuc5
15. črc 2021

Ahooj holky ..chtela jsem se zeptat ..byla jste nektera na dovolene u more na zacatku tehotenstvi ?letecky ?jaky to bylo ?uzily jste si to ?Nebo se radsi na to vykaslat a pockat ?🤔

klecanda
15. črc 2021

@luuc5 ahoj, loni jsem byla v prvním trimestru v Chorvatsku. Nebylo to letecky teda, ale 16h autobusem, a užila jsem si to. Akorát cestu zpatky jsem prozvracela, jinak mi bylo dobře 🙂 ale každý těhotenství je jiný, musíš se stejně rozhodnout podle sebe 🙂

luuc5
autor
15. črc 2021

@klecanda joo to je jasnyy ..jsem uplne na zacatku ..za me bych se na to vykaslala ..ale slibili jsme to synovi..tak ted nevim co delat ..tesi se tak dlouho ..tak vude zklamanej noo🙄tak se ptam jestli jste to snaseli v pohode ..

luuc5
autor
15. črc 2021

@klecanda to ses dobraa tedaa 😳🙈me je spatne i v aute 🙄

knuffel
15. črc 2021

Pokud nemáš nějaké potíže, klidně leť 🙂.
Kdybys to měla prozvracet, vyprdla bych se na to.

michaelarousova
15. črc 2021

@luuc5 ja jsem byla cca v 6-7 tt a na to ze mi bylo blbe tak jsem si to uzila☺️ Ale mam tada more,drinky,courani vsude mozne a to neslo😂 ale jestli chce syn jela bych urcite☺️

gruyerre
15. črc 2021

@luuc5 taky jsem jela kvůli synovi a bylo to nakonec super 🙂

jjasmina
15. črc 2021

@luuc5 já bych se rozhodla pocitove, několikrát jsem potratila do 10tt, takže já bych se vyprdla, od 10tt jsem se zase neodpichla od zachodove mísy, tak fakt nevim ..

lucykote
15. črc 2021

kamarádka potratila na dovolené v Řecku (v prvním trimestru) a musela na kyretáž, v nemocnici nikdo nemluvil anglicky, prý otřesný zážitek

lpch
15. črc 2021

@luuc5 ja jsem taky letela. O tehotenstvi jsem se dozvedela tri dny pred odletem. Tehdy jsem si rekla, ze pokud to je v poradku a ma to byt v poradku, bude to dobre. Zaroven jsem ale odjizdela pro jistotu i se seznamem gynekologickych ordinaci v okoli pro pripad, ze by se to podelalo. Tehotenstvi dopadlo dobre, dovolenou jsem si uzila, jen se mi cca v pulce tydne udelalo zle a prestalo mi chutnat jidlo v hotelu

nazka
15. črc 2021

@luuc5 ahoj, já byla v druhém těhotenství v 10.tydnu v Řecku a v pohodě. Neříkám, že jsem občas nebyla nervózní, ale letěla bych zas.

luuc5
autor
16. črc 2021

@michaelarousova faakt ?taky tak jsem ..porad vaham ..je jasny ,ze si to neuziju jak normalne ..ale ja to ve stinu preziju ..jen aby mi nebylo celou dobu tam blbe noo

luuc5
autor
16. črc 2021

@gruyerre joo ?on se tak tesi a bylo by mi lito mu rict ze nikam nejedeme ..😕

luuc5
autor
16. črc 2021

@lucykote a prave tady toho se bojim..na jednu stranu si rikam kdyby se melo neco stat muze se to stat tady ..a na druhou kdyby se neco stalo tam ..tak si to budu vycitat ..ze je to kvuli letu treba ..😕

luuc5
autor
16. črc 2021

@lpch to si rikam taky ..kdyby se neco melo stat stane se to i tady ..my mame letet na 14dni do Turecka ..tak uvidime no ..porad si rikam ,ze spoustu holek lita v tehotenstvi ..a v pohode ..🤔

zelenaesmolda
16. črc 2021

@lucykote
v nemocnicich kde jsou turisti byvaji tlumocnici,staci si o nej rict

michaelarousova
16. črc 2021

@luuc5 asi taky zalezi kam☺️Treba uplne do egypta,tuniska bych nejela..a hlavne bych jeste si chtela uzit dovcu se synem nez se mimco narodi☺️ Me teda to tehu nakonec nedopadlo sle jsem si jista ,ze tim to nebylo☺️

luuc5
autor
16. črc 2021

@michaelarousova do Turecka prave ..a tam ani nevim jak to je v nemocnici treba 🙄

michaelarousova
16. črc 2021

@luuc5 ja byla v recku a ani tam to zdravitnictvi neni buhvi jake 😂 sle vibec jsem na to nemyslela a snazila se to v ramci moznosti uzit☺️

pavlusak
16. črc 2021

@luuc5 urcite bych jela, muj nazor je ze pokud se to ma podelat (potrat) tak se tak muze stat i kdyz budes nehnute lezet s nohama nahore, pokud je tehotenstvi zdrave, nemuze dovolena uskodit, ja byla v 7-9tt v albanii , bylo mi neustale blivno, zvracela jsem asi jenom 2 krat, ale i tak jsem si to uzila, ve stinu na lehatku… hezkou dovolenou!

luuc5
autor
16. črc 2021

@pavlusak faakt ..to me vzdycky uklidni takovy komentare 😁tak dekujuu 😁

luuc5
autor
16. črc 2021

@michaelarousova to je pravda ..tak uvidimee ..😁je jedno jestli se valim doma nebo u vody ne ?😂

michaelarousova
16. črc 2021

@luuc5 mylsik ze je lepsi se valet u te vody😂

luuc5
autor
16. črc 2021

@michaelarousova ze jo ?😂taky bych rekla ..bo a kdyztak budu lezet na pokoji 🙈

michaelarousova
16. črc 2021

@luuc5 ono taky zskezi jak je cloveku blbe..me bylo spatne ,ale nezvracela jsem…ted jsem tehotna a nejela bych ani za milion😂bobe mi bylo silene…

luuc5
autor
16. črc 2021

@michaelarousova me je taky blbe ale nezvracim ..😁a doufam ,ze to co nejdriv prejdee ..🙄tak si tak rikam kdyby jsme leteli na konci srpna tak uz to bude pohoda 😂

lucbednar
16. črc 2021

My jsme chtěli jet do Chorvatska nebo Itálie, ale je mi pořád zle, takže jsme to odpiskali. Jsem v 15tt.

t_e_r_k_a
16. črc 2021

Já jsem byla v prvním těhotenství letecky v Řecku, cca 9.tt. Poprvé v letadle a nervy velký. Zvládli jsme to. Jinak jsem se na to ptala i Dr. a ta řekla, že můžu v klidu a ať si dovolenou užiju. Mě bylo celkem i špatně, ale změna prostředí a jiná strava mi udělala dobře 😃 Jinak jsem se opalovala, ale nijak přehnaně. Takže bych se nebála a na dovolenou vyrazila 😉

krasna_neznama86
16. črc 2021

@t_e_r_k_a a mně to třeba můj Dr (je to kamarád) rozmlouval, že za ty nervy mi to nestoji... Ale on mi zná dobře, ví, čím jsem si prošla, tak možná proto...

luuc5
autor
17. črc 2021

@t_e_r_k_a tak to je suuper ..takovy zpravy me povzbudii 😁

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru