Ahoj, prosim, je dle vaseho nazoru ok domaci gyros? Jde mi predevsim o tu smes korenin, normalni od Viatany koupena v obchode. Obsahuje kromne jineho kurkumu, tymian, rozmaryn a oregano. Na druhe strane si rikam, ze v tom celem mnozstvi tam toho musi byt minimum, tak snad je to neskodne. 🙂
@mourovatakocka cetla jsem, ze by se ty bylinky, co jsem psala ve slozeni, v tehotenstvi nemeli. Ale asi jako prvorodicka jsem az prilis opatrna. 🙂
Můžeš používat libovolné koření.
@nika110818 Nj, ale to bychom jako těhotné nemohly pořádně ani vstát z postele. Asi kořeň rozumně, pro jistotu. Já jsem se minulý týden ptala doktora na bylinkové čaje, jestli je nějaké omezení. Prý mám vynechat marihuanu. Takže asi tak o omezeních 😁🙈
proboha, nic "negoogli" a jen si dopřej 🙂
pokud se vyvaruješ syrového masa a ryb tak ti opravdu nic nehrozí, těhotná jsem byla 2x, věřím že budu i do třetice a opravdu jsem si dopřála vše, na co jsem měla chuť...
Sežer na co máš chuť a buď ráda 😂 já mám těhu cukrovku a to je teprve na hovno , tak si v klidu dej přece to nejis těch bylinek na kyla , vykašly se na google a dej si co chceš 👌
Dekuji, ja jsem si i myslela, ze to asi moc hrotim. Ale otehotnela jsem zazrakem, tak jsem asi az moc opatrna. 🙂
@nika110818 Určite to nebol zázrak 😀😉. Ja som tiez jedla vsetko co aj pred tehu. Si "len" tehotna" nie chorá. Mam dve zdrave deti.👍
@nika110818 Však to známe všechny, každá jsme byly někdy poprvé těhotné 🙂 a byly jsme na sebe děsně opatrné. Je třeba poslouchat své tělo ohledně třeba námahy a poslouchat zdravý rozum ohledně třeba potravin.
@nika110818 hele,to je jako zázvor,nesmí se moc,že může škodit,ale je dobrý na nevolnosti. Nepřeháněj to se skorici, nesmí se v těhu rozhodně medvedice lékařská (nesmí ji ani děti do 3let,jestli si dobře pamatuji),ta je v uro cajich,pak prý petržel (asi kvůli dehydrataci,je mocopudna)mě vadila sušená paprika jako koření (měla jsem křeče),pak snad červený pomeranč (denně ho zereme po kilech 😁)paradox je,že nesnáším palive,ale z kfc jsem sežrala to nejostřejší co měli. Syn bude zřejmě po otci,ten totiž chroupe chilli jako jablko a volske oko,jak není černé od pepře,tak to není ono 😂a kluk nedávno vydyndal kus rohlíku,snědl ho,ani nehlesl a pak chlap řekl "jé,já si na něj dal ostrý kečup 🤷"
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@nika110818 Proč by to nemělo být v pořádku?