Ahoj maminky, dá se poznat dle obličeje z 3D ultrazvuku o jaké pohlaví jde? Mimi se nám celkem s pohlavím schovává
Urcite ne, vzdyt to nejde poznat ani u novorozenat a vetsiny kojencu, pokud nemaji jednoznacne obleceni nebo holky nausnice... Ale rika se, ze pokud mimi pohlavi schovava ( ma nozicky u sebe), je to spis holcicka, ale nespolehala bych na to... Aspon budete dele napnuti a mozna budete mit i krasne prekvapko u porodu 😉
@loc já vím no 😀 ale nedá mi to, ta naše potvůrka leží v bříšku bokem a má natažený nožičky u sebe takže 4 lékaři říkali, že si myslí holčičku ze tam nic nepřebíva, ale pořád to beru tak, že skoro nevíme
@maminkapetula Nám se taky schovávala ale ve dvacátém týdnu už řekli, že je to slečínka 🙂
@pladik no my už jsme 24 týden ☹
@maminkapetula nam se nase dite taky nechce ukazat ☹ ja mam silny vnitrni pocit, ze to bude holka, ale vsichni kolem mne rikaj ze to je stopro kluk. holky pry berou krasu a mne to pry hodne slusi😀. jeste davam sanci 3D a jestli to tam nebude videt tak na dalsim utz ve 30 tydnu to snad nema uz vyznam si davat rict a nechat se prekvapit do porodu. jinak vse co mam zatim nakoupeno je na holku 🙂 mimochodem nezklusela si babsky test ze sodou bikarbonou? nasyp prasek sody do nadoby a zalij ho mocem, jestli soda bude sumet resp jestli tam bude reakce tak je to kluk... kdyz nebude delat vubec nic je to pry holka 😉
@coolina Když se podívám na sebe do zrcadla, je mi jasné, že i kdyby to doktoři neřekli, byla by tam holka - beďarů plný ksicht 😀. Když se podívám na jídlo, taky holka - sladkého se můžu užrat a maso moc nevyhledávám - ač jsem ho dříve zbožňovala. Nevolnosti teda u mě nesedí - ani jednou jsem nezvracela ale špatně mi bývalo, to jo - to by spíš sedělo asi na kluka. A s tou krásou, někdo mi říká, že kvetu, někdo, že vypadám hrozně - můj mi říkal, že malá bude asi hodně krásná, když se teď na mě podívá - to potěší ne? 😀 Taky babské rady no.... Tomuhle ale věřím krapet víc 🙂
@pladik Já jsem podle babských rad prototypem čekatelky kluka. Pleť výstavní (před těhotenstvím fakt nebyla), zle mi nebylo ani jedinkrát, maso bych mohla jíst na tuny, různé tabulky podle věku ukazují kluka a zatím je verdikt 80% na holčičku.
@coolina Můj vnitřní pocit byl od začátku kluk. Ohlížela jsem klučičí věcičky, říkala bříšku "Davídek". Prostě jakoby jiné pohlaví neexistovalo. Psychika v tom nebyla, pohlaví nám bylo jedno. 🙂
Pardon, ale od kdy se poznává pohlaví podle obličeje? 😀 Pokud jde o zdravotní důvody proč chcete vědět pohlaví, nejspíš ti udělají odběr plodovky. V opačným případě není podle mě nutný absolvovat UTZ navíc - ono to bez rizika úplně není...
Dá se to poznat i s fotky-já to teda u svých dětí poznala téměř hned dle obličeje...A Dr to jen potvrdil až se mimi ukázalo 😉
Nám se ted třetí mimi taky dlouho schovávalo-stále ukazovalo jen záda,nožičky u sebe,aby nešlo nic vidět a pro jistotu ani obličej moc neukazovalo...Já strašně toužila po holčičce,ale na silu sem se přesvědčovala...a někde hlodal červíček !!!
A ve 20 tt ,když Dr ukázala mimčo ve 4D,tak nám i s manželem spadla brada a bylo nám okamžitě jasné,že je to kluk-uplná kopie 2-letáka,co máme doma...
@coolina já teda od začátku měla pocit, že tam je zase chlapeček, všichni mi říkali opak a teď si myslím, že tam ta holčička je zítra máme poradnu tak třeba už se ukáže
@janesafari mě teda přijde podle 3D ze je to holčička, ale nevím syn ležel v bříšku jinak tak má fotku jinou tak schválně dívej 🙂
@janesafari to vypadá jak dvojčátka 🙂 😉 jasný kluk to druhý 🙂
@coolina no babský rady 😀 😀 jsem pravý opak. s holkou mi to slušelo, čistá pleť, vlnitý vlasy, no prostě jsem byla "hezká" a teď?? všude pupínky, přibrala jsem o dost více, vlasy katastrofa a čekám kluka 😀
@bjoucik.15 JJ-taky nám oběma spadla brada-když Dr ukázala mrně ve 4D !!! Pohlaví už nebylo třeba říkat,jen sem jí řekla,at pohlaví ukáže,jestli prcek nestávkuje a i to bylo konečně poprvé skvěle vidět !!
@maminkapetula to je holčička 😉 😉 má krásný jemný obličejík a ten krásný nosík...
@janesafari je fakt že u tebe z UTZ to jde krásně poznat. Jsou to jasný klučičí rysy. Taky mpůjdu na 3D ale musím se tam objednat, tak jsem zvědavá jak moc odlišný od malé bude... 🙂
@maminkapetula Taky bych tipovala holčičku 🙂
U některých miminek to jde poznat krásně hned a u některých je to těžké... 😉
@janesafari my doufáme, že tam taky princezna v bříšku je , protože se stále nemá k tomu to odkrýt 😀 ☹ ale u Tebe teda vidím druhého krásného chlapečka u prvního bych to moc nepoznala
@bjoucik.15 to jsi mě potěšila snad tomu opravdu tak je a bude 🙂
@pladik jé, snad tomu tak je 🙂
@maminkapetula no pokud se schovává a do toho takhle krásná fotečka, tak je to jasná princezna... ta moje se schovávala do 30tt 😀 a teď se malej ukázal okamžitě v 17tt 😀 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
pokud u obličeje nemá pindoura tak nedá...