Ahoj holky,mam otazku cvicily jste nektera v tehotenstvi s Jill?konkretne 30 day shreed ?dekuju
Já jsem začala před otěhotněním, ale když jsem zjistila, že jsem těhotná, neměla jsem z toho dobrý pocit a raději jsem přestala s tím, že začnu pak zase nějakou dobu po porodu. přijde mi to jako perfektní cvičení, které má fakt efekt, cítila jsem to na sobě už po 14 dnech. Tak doufám, že se mi pak bude díky němu dobře hubnout po porodu, protože bude opravdu co.
Ze první asi tři měsíce těhot. jsem se snažila aspoň dost chodit, rychle na běž. pásu, ale teď nim moc konkrétního nedělám. Pořád jsem byla nějaká nachlazená, unavená...
V těhotenství určitě ne. Je to makačka a je to dost náročné, v těhotenství bych to fakt neriskovala.
@adypro
@prcekverunka
@bublina258 dekuju holki taky sem si to myslela ale chtela jsem naje jine nazory😊fakt dekuju a neporadili by ste mi co cvicit jako tehotna?
Určitě ne takové cvičení, ale cvičení pro těhotné, bez nárazů, ne tak hektické.
Plavání, procházky, cvičení na míči, gravid jóga apod., je toho dost.
@nikinoo
tady ti poradí 😉
https://www.modrykonik.cz/group/2341/
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
V těhotenství bych měla asi strach. Cvičila jsem ji než jsem otěhotněla a je tam hodně poskakování, posilování na břicho a celkově je to zabíračka. Za mě bych si to asi netroufla.