Co vše na první screening a proplacení VoZP?

sanyy22
5. led 2021

Ahoj, zítra jdu na první screening do Olomouce-FetMed.
Je potřeba si s sebou vzít kromě žádanky, zdravotní kartičky,těhotenského průkazů, a 1600,-Kč ještě něco ? A jak to chodí s proplacením částečné částky. Je potřeba jim donést nějaký vyplněný formulář? Nebo mi dají pro pojišťovnu nějaký papír ? Hezký zbytek dne.

michaela1990xx
5. led 2021

@sanyy22 myslím, ze sem si ze stránek pojišťovny vytiskla formulář, který sem vyplnila a poslala i s kopii stvrzenky emailem. A myslím, ze i kopii těhotenské průkazky chtěli. Ale je to napsané na stránkách pojišťovny. Tam sem to predtim cetla.

sanyy22
autor
5. led 2021

@michaela1990xx děkuji, jdu se mrknout

viky3293
5. led 2021

@sanyy22 Já jsem byla přímo na pobočce s tím potvrzením, že jsem to zaplatila. Tam sem vyplnila dotazník a šla jsem. Otázka ani ne 10 minut 🙂

ema90
5. led 2021

Na screening nic jineho nepotrebujes, vse jsi napsala 🙂
Na pojistovnu si bud zajit sama osobne a vyplnis formular tam a nebo jak psaly holky pres email. Tam jsem zaslala vyfoceny vyplneny formular, vyfocenou prvni stranu tehotenske prukazky a vyfoceny doklad o zaplaceni screeningu. Tot vse. Castku mi poslali na ucet asi behem deseti dnu.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru