Holky co používáte při pálení žáhy? Někdy je to fakt dost nepříjemný...prosím o pomoc, díky.
Mně zabírá Tums a mlíko jinak nic taky s tím bojuji doufám že to po porodu skončí
U me Rennie a mleko zabiralo.
Sklenice mléka a pak mi lékař říkal o Anacidu...
kavovou lzicku sody bikarbony do vody, rozmíchat a ucucavat, nebo při kojeni jsem prisla ze mi udela dobře i fenyklovy caj a téměř cele tehu mi pomahali tobolky espumisanu. nekdy to muze palit i ne jen z prekyseleni ale ze zaludek nestiha
V lékárně mi doporučili Gaviscon a fakt mi pomáhá.
Mandle. A nejíst večer, v průběhu dne malé porce a po jídle si nelehat.
Me pomohly pastilky rennie nebo se napit trochu studeneho plnotucneho mlika, nekdo pije i smetanu🙂 musis zkusit co a tebe zabere😉
Já mám Anacid, ten na pálení žáhy pomáhá. Bohužel nefunguje na poškrábaný krk od zvracení, nemáte nějakou radu, co s tím?
Jinak říká se, že jedlou sodu v těhotenství ne, ale nějak se mi nepodařilo zjistit, proč.
Gaviscon tablety (přijdou mi lepší, než ten tekutý)...a plnotučné kvalitní mléko 😉 případně smetana... raději ale samostatně 😉
Renii pastilky
Apo Ome, jsou dva druhy. Jeden je preventivní a druhý se bere, když už je špatně. Ten preventivní je super, ale může se max 14 dní celkem.
Mléko, soda, rennie. Jíst po menších dávkách, nejíst kořeněná jídla a hned si po jídle nelehat.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
voda s citronem, bylo to snad jediný pití, který jsem v těhotenství pila a pálení žáhy mě dokonale zbavilo. Citron nějak neutralizuje ty žaludační šťávy. Rennie, mlíko a tak na mě vůbec nezabíralo..