Ahoj holky jsem na začátku těhu a nevolnosti mi dávají docela zabrat. Trochu mi pomáhá studená cola, ale říkám si, že to není ideální teď pít. Co vám pomáhalo?
U dcery trochu pomahal Antimetil, u syna nic.
Tak to jste mě nepotěšili. 😭u syna v prvním těhotenství to ještě šlo, ale teď to druhé žádná sláva. No, ale může být hůř. Tak budu doufat, že snad 2 trimestr to bude lepší a pak už se bude zase blížit konec 😅
Mne pomahal matovy, fenyklový a hermankovy caj
Na MK jsem nasla tip na Rennie a vazne mi to pomohlo. Par tydnu jsem cucala nonstop a bylo mi dobre. Doporucuju!
Porad neco jist, nenosit nic tesneho, pit ledovou colu🙂
Děkuji holky určitě vyzkouším co mi bude sedět. Cola mi pomáhá, ale nechci to pořád pít. Je mi jasné, že by se miminku zřejmě nic nestalo, ale ráda zkusím i jiné věci. Tak moc děkuji za typy. 😉
Mě pomohla až hospitalizace, kdy mě nalívali glukózou a deganem 🤷 před tím mi docela pomáhalo nealkoholické pivo a hrozny.
@guliii Ahoj me bylo spatne tak od 4 do 13 týdne. Zkusila jsem colu i ty lízátka pro tehotne a muzu říct že ani jedno mi nic moc extra nepomohlo.Stale nevolnosti a zvracení. Nesnasela jsem když jsme někam šli, delal mi zle i studený vzduch venku a teď jsem ráda že jsem uz v 14 tydnu a nejak to přešlo samo :D Je to třetí těhotenství ale musím říct že tohle byla fakt jízda. Kamaradka radila třeba emesin a piškoty ale me fakt nepomohlo nic,drzim ti palce ať tě brzo přejdou nevolnosti.
@anickaaa28 ano taky nesnáším někam chodit, hlavně mezi lidi. Teď mám nejradši, když si můžu někam chvilku zalézt a mít klid. Děkuji, co bychom pro ty naše zlatíčka nevytrpěli. Také bychom ještě chtěli třetí, no jestli se to bude stupňovat tak to mě klepne 😅
Občas mi pomohl antimetil, občas vychlazené pomelo…. Ale do 6-7 měsíce se mě to drželo 🤭😏
@guliii Teď u druhého těhu mi nepomáhalo snad nic a pak manžel někde vyzkoumal, že pomůže sníst těstoviny s máslem s parmazánem, že je to prý italské nemocniční jídlo na podrážděný žaludek nebo co, no a světe div se,fakt to zabralo. Takže jsem do sebe ráno nacpala těstoviny a pak už mi bylo dobře.
Děkuji holky, vyzkouším co mi z toho pomůže 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@guliii pomohlo jen přejít do 4.měsíce. Fakt mi nic nepomáhalo, v obou těhotenstvích. Bylo to peklo 🙈