Ahojda, potřebovala bych poradit něco účinného na strie .. Moc prosím 🙂
stejně jako holky.......mažu Elasti Q a střídám s Bi-oilem a cca od 23. týdne jsem samá strie ☹
Mamastrie....jsem bez strií
je to genetické, pokud měla tvá máma, babička a sestra budeš je mít taky ... můžeš pak jen zmírnit ... my to v rodině máme a já používám Bi-oil a kokosový olej a mám zatím jen po dvou striích na bocích (najednou jsem nabrala 3kg za dva dny) a na prsou, ale to se mi udělalo už ve druhém měsíci
Je to genetika. Mazala jsem bi-oilem, vyrobky od Palmers od sameho zacatku nekolikrat denne. Strie se mi udelaly cca v 36.tydnu ☹
Děkuji za odpovědi. Koupila jsem si Elasti Q tak uvidíme no 🙂
V rodině strie máme, ale mě se neudělaly. Mazala jsem pouze niveou v klasické plechovém kelímku-koupila jsem si ten největší a za celé těhu jsem spotřebovala 1,5 balení. Mazej se celá -břicho, boky, nohy a prsa. A ještě k tomu jsem moc nenabírala, něco pře 10kg, pokud budeš nabírat rychle, tak možnost vzniku strií je pak mnohonásobně větší (kůže se nedokáže tak rychle přizpůsobovat).
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, já používám Elasti Q, ale stejně se mi někdy v 26. tt udělaly... V podstatě je jedno čím mažeš, jestli drahým krémem nebo sádlem... Pokud nemáš hooodne pružnou kůži, tak se ti udělají... :/