CHUŤ jíst zeď 😃. Máte to někdo také?

romi85
18. led 2021

Mam takový zvláštní dotaz..u prvního i teď u druhého tehotenstvi jim vše jako vždy..s tím rozdílem ze mam strašnou chuť na zed?!😂Nevím někdo mi říkal,ze mi asi chybí vápník nebo tak..a ze si o nej tělo říká..snažím se ho brát v tabletkach a mam dost pálení záhy a beru na to Rennie které mi opravdu pomáhají 😉 a navíc mají takovou chuť jako vápník takže je jim i rada 😂 Dnes jsem snedla celou skořápku vajíčka..proste mi chutná 🤦‍♀️ Mate to někdo také nebo jsem jedinej cvok??

klokanka31
18. led 2021

@romi85 Tak hlavně že nechceš zblajznout manžela ☺

alilali
18. led 2021

Cvok nejsi, ale řešení hledej u lékaře, nikoliv na MK.

miskatus
18. led 2021

Kup si bílý jíl sušený na slunci 🙂 ja ho michala do vody cele tehu na doporučení duly🙂 je plný železa a pomáhá udržet tehu v pořádku až do konce

gramar
18. led 2021

@romi85 Já nemohla chodit kolem stavby, to byla muka... Někdo má okurky se šlehačkou, někdo prací prášek a já bych sežrala stavbu i s dělníkem 😂

klokanka31
18. led 2021

@gramar 😄

alilali
18. led 2021

@gramar 😄😄😄😄😄😄😀😀😀😀🤣

areh
18. led 2021

@gramar 🤣
@romi85 brala jsem žvýkací tablety s vápníkem a měla jsem co dělat,abych nesežrala celou pixlu 😁 Rennie taky pomáhalo

slun1cko
18. led 2021

Ségra taky ojídala omítku, když se "zapomněla". Doktor poradil doplnit vápník a postupně ji to přešlo.

keksik002
18. led 2021

jooo.. ta vune a ta chut na ni.. ani nemluvim, z odberu krve se zjistilo ze mam malo vápníku, abych ukojila i chuť a doplnila vitaminy tak jsem rozkousavala tablety Magnesia =D chuť to byla dost podobná a navíc i pomohla =D

amazonkajanik
18. led 2021

@romi85 říká se tomu pika,jestli si dobře pamatuji. Naší mamce děsně v těhotenství vonělo,stát u výfuku od auta,známá chodila ráda do obuvy a měla chuť na prací prášek ...

elviegirl
18. led 2021

@romi85 zkus kremelinu, mám to podobně a ta mé podivné chutě dost uspokojuje 😅

lentilkah
18. led 2021

Svagrova to mela. Lizat zdi ji pry prislo hloupe, tak jedla hladkou mouku 🤷 😀

darinka84
18. led 2021

@gramar měla jsem to stejně, vůně stavby, sklep, beton, zdi

darinka84
18. led 2021

@romi85 trochu me pomohl dologran. Čistý bez jódu. Dvakrát denně Lžička. To me poradila ma porodní asistentka. A chutná to jak omítka, což byl příjemný bonus 😀

linda_22
19. led 2021

Když zdi začnou žrát naše březí a laktující krávy, řešíme okamžitou úpravou krmné dávky 😀 a fakt toho pak nechají, zaručeno 😝

mintovka
2. únor 2021

@romi85 To jsem hodně ráda, že v tom nejsem sama, já už tak 2 týdny přemýšlím nad tím, že bych si dala křídu 🤭😀 Nedávno jsem si obkreslovala něco takovou tou křídou na textil a ta vůně mě úplně dostala.. A nejradši bych si taky dala zeď.. Jelikož jsme nedávno malovali, vím, že by to nebylo úplně ok. Ale zkusím si koupit ten Dologran, je to prý takový prášek co trochu chutná jak omítka.. Každopádně celé těhotenství mám výsledky z krve dobré, ale myslím, že vápník se primárně nezkoumá, když není nějaký důvod, ne?

veronicka89
3. únor 2021

Ja miluju vuni vlhke zdi... Nebo nekdy to tak venku voni po desti... Ale to mam od mala.... Aaaach

bonavoxa
3. únor 2021

My jako děti jsme zdi olizovali, měli jsme málo vápníku.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru