Mam takový zvláštní dotaz..u prvního i teď u druhého tehotenstvi jim vše jako vždy..s tím rozdílem ze mam strašnou chuť na zed?!😂Nevím někdo mi říkal,ze mi asi chybí vápník nebo tak..a ze si o nej tělo říká..snažím se ho brát v tabletkach a mam dost pálení záhy a beru na to Rennie které mi opravdu pomáhají 😉 a navíc mají takovou chuť jako vápník takže je jim i rada 😂 Dnes jsem snedla celou skořápku vajíčka..proste mi chutná 🤦♀️ Mate to někdo také nebo jsem jedinej cvok??
Cvok nejsi, ale řešení hledej u lékaře, nikoliv na MK.
Kup si bílý jíl sušený na slunci 🙂 ja ho michala do vody cele tehu na doporučení duly🙂 je plný železa a pomáhá udržet tehu v pořádku až do konce
@gramar 😄
Ségra taky ojídala omítku, když se "zapomněla". Doktor poradil doplnit vápník a postupně ji to přešlo.
jooo.. ta vune a ta chut na ni.. ani nemluvim, z odberu krve se zjistilo ze mam malo vápníku, abych ukojila i chuť a doplnila vitaminy tak jsem rozkousavala tablety Magnesia =D chuť to byla dost podobná a navíc i pomohla =D
@romi85 říká se tomu pika,jestli si dobře pamatuji. Naší mamce děsně v těhotenství vonělo,stát u výfuku od auta,známá chodila ráda do obuvy a měla chuť na prací prášek ...
Svagrova to mela. Lizat zdi ji pry prislo hloupe, tak jedla hladkou mouku 🤷 😀
Když zdi začnou žrát naše březí a laktující krávy, řešíme okamžitou úpravou krmné dávky 😀 a fakt toho pak nechají, zaručeno 😝
@romi85 To jsem hodně ráda, že v tom nejsem sama, já už tak 2 týdny přemýšlím nad tím, že bych si dala křídu 🤭😀 Nedávno jsem si obkreslovala něco takovou tou křídou na textil a ta vůně mě úplně dostala.. A nejradši bych si taky dala zeď.. Jelikož jsme nedávno malovali, vím, že by to nebylo úplně ok. Ale zkusím si koupit ten Dologran, je to prý takový prášek co trochu chutná jak omítka.. Každopádně celé těhotenství mám výsledky z krve dobré, ale myslím, že vápník se primárně nezkoumá, když není nějaký důvod, ne?
Ja miluju vuni vlhke zdi... Nebo nekdy to tak venku voni po desti... Ale to mam od mala.... Aaaach
My jako děti jsme zdi olizovali, měli jsme málo vápníku.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@romi85 Tak hlavně že nechceš zblajznout manžela ☺