Chlupaté bříško, holit ho přes léto?

terezkl
22. čer 2015

Ahojky vsem. Potrebovala bych poradit..🙂 na brisku,hlavne teda od pupiku dolu mi dost ztmavli chloupky,jsou skoro az cerne.. Vim,ze to je hormonalni zmena a dr. me uklidnovala,ze to po porodu zase zmizi..🙂 ale ted mam dilema,jak s nima pres leto..jestli holit/neholit? Nechci vypadat v plavkach jako opicka :D pres zimu by mi to bylo jedno,ale ted v lete? Co myslite? Mate to nektera taky tak? 🙂

karcoolkap1
22. čer 2015

@terezkl Ahoj, ja mam uplne srandovni, cerne, skoro vlnite, ale s manzelem se tomu spis akorat smejeme 😀 stejne brisko nevystavuju, na koupaku mam pres nej satek nebo tricko, takze me to netrapi 🙂 jinak jsem cetla, ze neholit, jinak po porodu nezmizi 🙂

veronika182
22. čer 2015

@terezkl ahojda, taky jsem jak opička =D co se plavek týče, nezesvětlají ty chloupky trochu na sluníčku? I když opalovat se v těhu taky asi není dobrej nápad, mudr, mi říkala, že si mám dát přes pupek mokrej ručník, kvůli přebytnu světla, co pak jde do dělohy..ale jestli se nebojíš 🙂 to holení je taky řešení

bobulka_216
22. čer 2015

no v těhu by se nemělo opalovat bříško 🙂 přesně jak se píše výše když je opravdu horko tak mokrý ručník přes bříško ... ja opalovala jen dekolt, nohy ruce, obličej 🙂

monunkaaa
22. čer 2015

Já jsem slyšela, že se tyto chloupky holit nemají. Ale nevím jaký to má důvod..

evulina77
22. čer 2015

@terezkl já je měla taky a vždycky je holila, po těhotenství částečně zmizely a částečně je holím furt, ale už jich není tolik...

rencatupa
23. čer 2015
Uživatel rencatupa je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od rencatupa.

Záleží, jestli někde vystrkuješ bříško - pokud ne, tak bych to asi neřešila... 🙂

luci123
23. čer 2015

Ja jsem si je parkrat oholila v tehotenstvi a ted jsem sest tydnu po porodu a po chlupatem brisku ani pamatka 🙂

terezkl
autor
23. čer 2015

děkuju všem za názory.. 🙂 samozřejmě,že vím, že se bříško nemá opalovat. Spíš sem to myslela tak,že když půjdu třeba na koupaliště, tak abych tam lidi nepohoršovala 😀 Taky mě právě kamarádka upozorňovala,ať je neholím, že už se jich pak nezbavím...ale doufám,že po porodu se tělo "uklidní" a přestane mít potřebu se chlupatit 😀

prcekverunka
23. čer 2015

@terezkl Já jsem u prvního těhotenství holila, vadily mi 😀
Po porodu zmizely, teď u druhého je mám zase, ale už na to prdím 😀

alkuska
23. čer 2015

Holky, můžu se zeptat - ten zákaz opalování je už od začátku těhotenství nebo až dál? Jsem teď v 7 tt a ráda se povaluju na sluníčku, tak nevím jestli můžu. Díky.

deathy
23. čer 2015

Já bych řekla, že celkově "přehřátí" organizmu není dobré pro mimíse, ať je mu 7tt nebo 25tt.
Jak byly ty pařáky, tak jsme byli celou dobu na zahradě, a ač jsem taky takovej trošku smažící se typ, tak jsem byla zalezlá pod slunečníkem... a když se mrňous jooo ozýval, tak jsem si dala mokrej ručník a bylo to ok. A i pod tím slunečníkem jsem trošku na pupíku chytla barvu... nohy atd. vystrčím i tak. Ale průběžně se chladit je potřeba.
A chlupatej pupík? Než bych ho oholila... tak můžu začít znova 😀 prostě je tam chlap, tak to beru.

atenka46
9. črc 2015

Ja rikam ze mam kiwi.... A neřeším... 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru