Byla jsem na první genetice a řekli mi že to bude na 80% chlapeček mám s tím počítat a kupovat klučičí věci nebo radši neutrální oblečky??
ja bych brala neutralní věci možná, i když já říkám, že modré tričko s dinosaurem může dyžtak nosit i holčička a třeba v šestinedělí může být doma v čem chcete vy ne?
U nás se 3x trefili správně a po 4. to vypadá, že taky 😉. Podle pohlavního hrbolku
U malého se doktor netrefil ani ve 30tt 😂 Pořád to byla holčička a několikrát potvrzená :D A narodil se chlapák :D Takže u dalšího neuvěřím, dokud se nenarodí :D
Jedine, kdy je zjisteni pohlavi stoprocentni je porod.
Vaše doktory bych teda chtěla mít, já měla vždycky jiného podle toho kdo měl službu a vždycky správně, ani jednou nebylo pochyb... Bohužel pro mě, chtěla bych mít takovou naději že je to jinak 😂. Bohužel i teď mám potvrzeno od 3 doktorů to samé 😂. To musí být buď špatná viditelnost nebo špatný ultrazvuk, aby doktor neviděl... A pokud si není jistý tak neřekne, ne..
Nam tvrdili od zacatku, ze spis kluk, ale cekala jsem do druheho screenu, kde byla vetsi pravdepodobnost, ze se nespletou a nespletli 🙂 akorat jsem kupovala do te doby neutralni veci ;)
Proč si to ženský nenecháte zjistit z odběru krve? 🙂 Normálně ze žíly.. Měla jsem to na zaškrtnutí v papírech při první genetice, zda chci zavolat pohlaví, v Českých Budějovicích přímo v Centru lék. genetiky. Jde to tuším od roku 2010 už.
Zeptat se u svého doktora, zda to zajistí při prvním screeningu nebo v nějakém větším centru..
Hele možná i holčičce to bude slušet v modré, já bych dřív nic nekupovala jak po 2utz ve 20tt...
Já bych radši počkala do 2. screeningu.
U prvního mi ve 13.tt řekli, že to bude asi holčička a byl to kluk, u druhého, že to vypadá na kluka a byla to holčička.🙂
Můj gynekolog na prvním screeningu nic neříká, protože by to znělo přesně jak od tvého. No a ve 14-15tt nám to řekne, nikdy se nespletl, v únoru mužů napsat jestli i dotřetice. Vždy jsem vydržela čekat, stejně bych do té doby nic nekoupila.
@lucinkakr Kupovala bych spíše neutrální, zvlášť pokud bych plánovala v budoucnu ještě jednoho potomka. A po porodu dokoupila třeba ještě něco vyloženě klučičího (holčičího), co by se mi líbilo.
Moje druhé dítě totiž kojenecké oblečení podědilo po prvním, ale ne každý to tak má a řada lidí věci neschovává.
První genetika tj nějaký 12 tt? Z ultrazvuku? Spíš hádají... Počkejte s nákupem aspoň do druhého trimestru, jinak budete moct vybavit celou porodnici 😉.
Mě to na první screeningu řekli správně, ale taky mi řekli, ze to není 100% a ať si počkám do 18 tt aspoň. No a v 18 tt mi to doktorka řekla na 100% tak od ty doby jsem začala nakupovat na kluka. Do ty doby jen neutral věci.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
😁😁😁