Chlapeček nebo holčička. Počítat s tím, nebo kupovat raději neutrální oblečky?

lucinkakr
21. zář 2020

Byla jsem na první genetice a řekli mi že to bude na 80% chlapeček mám s tím počítat a kupovat klučičí věci nebo radši neutrální oblečky??

terezz29
21. zář 2020

😁😁😁

maci299
21. zář 2020

@lucinkakr Kupuj co chceš ty,ne?

nat
21. zář 2020

@lucinkakr moc bych tomu neverila vlastni zkusenost 3 x 😂😂 Pockala bych na druhe vysetreni

bondie
21. zář 2020

ja bych brala neutralní věci možná, i když já říkám, že modré tričko s dinosaurem může dyžtak nosit i holčička a třeba v šestinedělí může být doma v čem chcete vy ne?

rennye
21. zář 2020

U nás se 3x trefili správně a po 4. to vypadá, že taky 😉. Podle pohlavního hrbolku

theuska29
21. zář 2020

U malého se doktor netrefil ani ve 30tt 😂 Pořád to byla holčička a několikrát potvrzená :D A narodil se chlapák :D Takže u dalšího neuvěřím, dokud se nenarodí :D

jitkaem
21. zář 2020

Jedine, kdy je zjisteni pohlavi stoprocentni je porod.

rennye
21. zář 2020

Vaše doktory bych teda chtěla mít, já měla vždycky jiného podle toho kdo měl službu a vždycky správně, ani jednou nebylo pochyb... Bohužel pro mě, chtěla bych mít takovou naději že je to jinak 😂. Bohužel i teď mám potvrzeno od 3 doktorů to samé 😂. To musí být buď špatná viditelnost nebo špatný ultrazvuk, aby doktor neviděl... A pokud si není jistý tak neřekne, ne..

vonrataj
21. zář 2020

Nam tvrdili od zacatku, ze spis kluk, ale cekala jsem do druheho screenu, kde byla vetsi pravdepodobnost, ze se nespletou a nespletli 🙂 akorat jsem kupovala do te doby neutralni veci ;)

izz76
21. zář 2020

@lucinkakr první genetika je 12 týdnu ne? To bych ještě nekupovala nic a počkala si na 20 týden.

lennittka
21. zář 2020

Proč si to ženský nenecháte zjistit z odběru krve? 🙂 Normálně ze žíly.. Měla jsem to na zaškrtnutí v papírech při první genetice, zda chci zavolat pohlaví, v Českých Budějovicích přímo v Centru lék. genetiky. Jde to tuším od roku 2010 už.
Zeptat se u svého doktora, zda to zajistí při prvním screeningu nebo v nějakém větším centru..

veruuu_kubesovic
21. zář 2020

Hele možná i holčičce to bude slušet v modré, já bych dřív nic nekupovala jak po 2utz ve 20tt...

adel2507
22. zář 2020

Já bych radši počkala do 2. screeningu.
U prvního mi ve 13.tt řekli, že to bude asi holčička a byl to kluk, u druhého, že to vypadá na kluka a byla to holčička.🙂

terla
22. zář 2020

Můj gynekolog na prvním screeningu nic neříká, protože by to znělo přesně jak od tvého. No a ve 14-15tt nám to řekne, nikdy se nespletl, v únoru mužů napsat jestli i dotřetice. Vždy jsem vydržela čekat, stejně bych do té doby nic nekoupila.

roni2017
22. zář 2020

@lucinkakr Kupovala bych spíše neutrální, zvlášť pokud bych plánovala v budoucnu ještě jednoho potomka. A po porodu dokoupila třeba ještě něco vyloženě klučičího (holčičího), co by se mi líbilo.
Moje druhé dítě totiž kojenecké oblečení podědilo po prvním, ale ne každý to tak má a řada lidí věci neschovává.

cilkat
22. zář 2020

První genetika tj nějaký 12 tt? Z ultrazvuku? Spíš hádají... Počkejte s nákupem aspoň do druhého trimestru, jinak budete moct vybavit celou porodnici 😉.

95newmommy2020
23. zář 2020

Mě to na první screeningu řekli správně, ale taky mi řekli, ze to není 100% a ať si počkám do 18 tt aspoň. No a v 18 tt mi to doktorka řekla na 100% tak od ty doby jsem začala nakupovat na kluka. Do ty doby jen neutral věci.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru