Čerti Krampus, je to vhodné pro mě jako těhotnou?

smoulinkam
25. lis 2016

Ahoj ,
jsem v 5 měsíci těhotenství a zítra je průvod čertů v Rakousku a mám možnost jet , ale nejsem si jistá jestli je to vhodné pro mě jako těhotnou . Můžete mi prosím poradit?
Děkuji

msimankova
25. lis 2016

@smoulinkam mas nejake komplikace nebo je to nejak nebezpecne? Myslim, ze jinak neni duvod nejet 🙂

mon_88017
25. lis 2016

Maximálně dávej pozor, aby tě v tlačenici někdo omylem nepraštil, ale jinak co mám zkušenost, rakouský čerti se proti našim chovaj celkem kultivovaně a k dětem, starcům a gravidním ženám jsou galantní 😉

smoulinkam
autor
25. lis 2016

Komplikace žádné némám . Ale co vím tak budu trošku pod stresem neboli se bát ti čerti nejsou milí viděla jsem pár videí , ale zase to musí být hezký zážitek 🙂

smoulinkam
autor
25. lis 2016

@mon_88017 jéé tak supr děkuji za informaci 🙂

kacca11
25. lis 2016

Zalezi, kam pojedes. Tam, kam jedeme my bych asi tehotna nejela, bude tlacenice, budou rany od petard, takze moznost urazu i radneho leknuti.

lucie7411
25. lis 2016

Holky jedeme zítra taky, ale jako těhotná bych se bála, ale každá to máme jinak, tak pokud pojedeš tak at to proběhne vše v pořádku 🙂

smoulinkam
autor
25. lis 2016

Děkuji Vám za Vaše rady a názory, na konec jsme se s přítelem rozhodli , že tam nepojedeme . Může to vše proběhnout v klidu , ale také ne a raději to nebudem riskovat 🙂

roxolanka
25. lis 2016

Já jezdila na Krampus do Schladminku a tam bych taky nejela, bylo tam při a po průvodu vždycky plno ožralých Rakušáků a ohledy na nikoho nebrali, myslím si, že uděláte dobře když nepojedete. Já vždycky odjížděla s několika šrámy na nohou. 😀 To bych spíš vyzkoušela Krampus po česku, tady je to ještě v plenkách a mnohem klidnější. 🙂

bajuliss
25. lis 2016

Ja teda jezdim snad kazdy rok 😍😍😍. Konecne poradni certi a zadne blikaji rohy jak tady v cr !!
A jedu uz zitraa 😍 akorat letos jsem tehule, takze budu pozorovat jen z povzdali ☹ protoze je tam hodne lidi a i ti certi jsou taky hodne divoci.

smoulinkam
autor
2. pro 2016

Děkuji Vám za Vaše názory nakonec jsme se s přítelem rozhodli nejet i když mě to mrzelo , ale mám slíbeno že příště pojedem 🙂
Prý to bylo hezký , ale byl to masakr 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru