Ahoj holky, je tu někdo, kdo stejně jako já čeká na první ultrazvuk a připadá mu to čekání nekonečné? 😉
@s.nek Ahojky, měla jsem to dostat 26.11. a tak jsem si 27.11. udělala digitální těhotenský test a byl pozitivní. Objednala jsem se 13.12. k doktorce, tak jsem moc zvědavá. Já totiže otěhotněla hned po vysazení antikoncepce v červenci, kterou jsem brala deset let a v září jsem byla na revizi víš. Ale nijak mě to nezasáhlo, bylo to zamlklé těhotenství, nebo jak mi to vysvětlily, prostě žádný rostoucí plod.
tak to máme skoro stejně dlouhé čekání, já jdu 14.12. a snažíme se v podstatě už od narození dcerky (2 roky 2 měsíce), protože jsme měli problémy už při prvním otěhotnění, tak jsme se nijak nechránili a když se asi třičtvrtě roku nic nedělo, začali jsme to řešit intenzivněji - hormony, no a teď jsem byla v červnu na IVF neúspěšném a teď teda KET, tak jsem trošku roztřesená, snad už bude vše OK, tobě přeju to samé
@s.nek Musíme věřit, že bude vše v pořádku. Když jsem to včera řekla manželovi, že jsem těhotná, tak mi řekl už zase? Snad už to bude tentokrát OK. Mám z toho docela strach, protože o prázdninách mě doktoři pěkně vynervovaly a nakonec to skončilo tou revizí. Vybrala jsem si schválně 13.12., protože mám 13 jako šťastné číslo. Hodně štěstíčka, jsem naptuná jak gatě.
tak tak, musíme věřit. Já mám třináctku taky šťastnou, ale mě na výběr nedali 🙂 já jsem taky napnutá, že nejsem schopná na nic jiného myslet a 14 dní to asi ani jinak nebude 🙂 já se uklidňuju tím, že mám problém otěhotnět, ale když už se konečně zadaří, tak už je vše OK. Vím, že to nemusí být pravidlo, ale jako "uklidňovadlo" mi to celkem funguje 🙂
jojo, taky dám vědět a těším se na dobré zprávičky
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahojky, měla jsem to dostat 26.11. a tak jsem si 27.11. udělala digitální těhotenský test a byl pozitivní. Objednala jsem se 13.12. k doktorce, tak jsem moc zvědavá. Já totiže otěhotněla hned po vysazení antikoncepce v červenci, kterou jsem brala deset let a v září jsem byla na revizi víš. Ale nijak mě to nezasáhlo, bylo to zamlklé těhotenství, nebo jak mi to vysvětlily, prostě žádný rostoucí plod.