Je to holky jenom zvědavost, ale byl s Vámi manžel/partner na ultrazvuku? Nebo se mu do toho příliš nechtělo? 🙂
Ano byl se mnou na genetice ve 13tt a byl nadšený, když viděl malého 🙂
Manžel byl od začátku se mnou na všech měsíčních kontrolách u doktorky, pokaždé mi totiž dělá ultrazvuk, takže jsme chtěli oba naši holčičku vždycky vidět. Ale manžel obecně těhotenství hodně prožívá, je to naše první miminko, navíc se povedla vysněná holčička, chce být od začátku u porodu, byl se mnou na předporodním kurzu, koukáme na různá videa jak se správně děti nosí atd ( Něžná náruč rodičů). Na veletrhu si zkoušel nosítko caboo ( předvázaný šátek) a byl nadšený, takže nám ho hned koupil, že bude nosit malou na hrudi, a už si plánuje jak s manducou budeme chodit na výlety 🙂 Je to prostě náš nejlepší taťka na světě 😵
Náš tatínek jde nyní v 21.týdnu 🙂 už se nemůže dočkat, mrňouska už cítil, když si sáhl na bříško a teď ho i uvidí 🙂
Ahoj,kdyby nemohl jít, asi by mi to dost zazlíval 🙂 zatím byl na každém - mám ho tam i pro případ kdyby se něco po...víš jak to myslim. A je rád 🙂
ano, byl na všech utz 🙂 šel rád, však to je něco co už se pak zažít nedá, utíká to
Byl na všech a vždy se moc těšil🙂
Bol, 2x na veľkom UTZ, určite nechodil do každej poradne. Myslím, že to bola moja iniciatíva, ale nakoniec bol spokojný.
Manžel se mnou na velkých utz. byl, já to prožívala a on asi taky, ale spíš jako legraci....říkal, že tam skoro nic nevidí, takže by to pro někoho citlivějšího mohlo působit jako zklamaní.
Ze dvou těhotenství byl manžel na jednom UZV u mojeho dr.
Manžel byl se mnou zatím na všech a půjde i na ty další. Chce, pokaždé se těší a je z nich unešen. Po prvním se ptal jestli se to dá nahrát i na video. Za dva týdny jdeme na 3d a bude i video. Takže pokud to jde, vzala bych ho s sebou, je to super zážitek pro oba 🙂
Byl se mnou dvakrát na velkých utz v 13tt a kolem toho 20tt
Ten můj byl taky 🙂 a pak uplne zaril a rika on tam dela takovy premety a ja myslel jze jen nehybne leží .. Byl unesenej a od ty doby mi mluví k brisku a pusinkuje 💖
Zatím nebyl, do poradny ho s sebou neberu a na ultrazvuk ve 14 týdnu nemohl kvůli práci, ale teď nás čeká další velký ultrazvuk a na něj už má v práci vyřízenou dovolenou 🙂 Zatím na sebe s prckem ťukají přes moje bříško 🙂
Manžel se mnou zatím absolvoval oba dva velké screeningy.. Celou dobu mě držel za ruku a byl mi oporou.. Pokud bude chtít chodit se mnou na UTZ i dál, tak budu jen ráda 🙂 K porodu samotnému se mu zatím moc nechce, ale když jsem navrhla, že by se mnou byl jen na první dobu porodní tak řekl, že nad tím popřemýšlí.. Myslím, že to je pro mě dobrá příležitost jak získat jeho podporu a přitom ho "netraumatizovat" krvavým zážitkem, který prožít nechce..
Můj manžel se mnou chodí na každou poradnu, na screening a i na 3D. Užíváme si to všechno společně.
Partner byl se mnou úplně na začátku, kdy jsem měla velké problémy a čekali jsme, jestli je těhotenství v pořádku. No a pak byl na velkém genetickém utz na konci 1.trimestru, zítra jdeme na 3D/4D utz (už se moc těším!) a pak půjde i na druhý velký genetický uzv ve 20.týdnu. Jinak tahat ho do každé poradny mi přijde zbytečné... Jo, a doma tak obden posloucháme srdíčko přes Angel Sound, to ho moc baví, dokáže najít Bambíno líp než já 😀 .
Byl se mnou na všech "velkých" utz u obou dětí, tzn. 13. tt, cca 20. tt + 30. tt. Na běžnou gyn prohlídku se mnou nechodil, i když mi dr. dělal utz také pokaždé
S manzelem chapeme tehotenstvi a vychovu deti jako tymovy projekt. Byl se mnou u vseho a bylo to samozrejme pro oba. Pokud chlap nechce, at uz jit na ult nebo k porodu, nenutila bych ho.
u prvního dítěte byl jen na velkém utz ve 21tt, u druhého byl na tom prvním ve 13tt a i ve 21tt - byli jsme tam všichni tři i s malou 🙂
Byl u vsech deti a rad 🙂
Byl na všech, na které mohl. Když byl asi dvakrát v práci, byla se mnou jednou ségra s mamkou, jednou kamarádka 😉
Ano byl na všech, náhodou to vyšlo, že měl volno jinak by kvůli práci nemohl
Byl se mnou na nekterych UTZ vysetrenich a hlavne na 3D/4D UTZ u vsech deti a byl z toho vzdycky nadseny. I kdyz jsem ho parkrat premlouvala, aby se sel podivat, kdyz uz se mnou sedel v cekarne 🙂 u 1.syna byl parkrat i na KTG a byl i u vsech tri porodu.
Můj chlap se mnou chodí na všechny velké UTZ.To znamená,že byl na tom ve 12 tt,ve 20 tt a půjde znova ve 30 tt. Na klasické kontroly chodí se mnou,ale čeká v čekárně,jelikož každou kontrolu dr. kontroluje i porodní cesty a u toho být nemusí 🙂 Mimo jsem byli ještě na 3D utz na focení miminka a byl nadšený.Je pro mě velká podpora.A bude se mnou i u porodu 🙂
Na velkém byl u druhé dcery, u prvního tehot.ležel ve spitale
Manžel se mnou chodil k mojí Dr. na každou kontrolu i když čekal v čekárně (nedělá mi pokaždé UTZ), teď u ní se mnou byl uvnitř na posledním velkém UTZ ve 33tt. Jinak se mnou byl samozřejmě na obou genetikách a na 3D UTZ, vždy byl nadšený, pořád se na něco vyptával Dr. 😀 a když slyšet na první genetice poprvé srdíčko, slzy v očích jsem zahlídla 🙂
Chodí do práce, je učitel a ten si volno kdykoli vzít nemůže.. U dcery byl jednou na utz kolem 24tt a ani nemohl zůstat celou dobu, holka chrněla a byla blbě otočená, tak mně poslali do kantýny pro čokoládu a na procházku a pak jsem se musela vrátit kvůli dovyšetření na srdeční vady, ale to už on musel běžet.. U kluka se mnou byl až v den porodu.. Nenutila jsem ho, já jsem ty utz tak neprožívala, vždycky mi stačilo, že srdíčko bije a je vše ok, při druhém těhotentsví bylo taky těch utz minimum oproti prvnímu, kdy jsem krvácela a dr stále zkoumal placentu a hematom.. Ono už se taky ví, že miminkům to moc dobře nedělá. Dokonce i mně to u kluka vadilo, jakoby mně brnělo v břiše, fuj.. Nedovedu si představit, co by s náma dělal výkonný 3D/4D utz stroj..
Manžel byl se mnou na všech velkých UTZ u obou dětí, teď ve 20.tt a ve 32.tt s námi byla i dvouletá dcera.
Manžel byl se mnou na velkém utz ve 22tt a byl dojatý 😀 celý den pak mačkal v ruce fotku naší berušky a už se těší na další větší utz 😉 akorát nevíme ještě jak to bude s porodem,jestli se zůčastní,ale myslím,že ano 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Chtěl jet, jel a byl rád a já taky. 🙂