Byl někdo na ultrazvuku v Kyjově?

zzanetsh
30. led 2017

Holky poradte mi zda mam jit na ultrazvuk do Kyjova k Mudr. Ludek Moudry zadne recenze jsem nikde nenasla. Vsichni jezdi do Brna tak vaham kam jit.

gnozka
30. led 2017

Ahoj . Jsem z Čejce . Toho Dr neznám . Ale muzu se tady u nas poptat jestli ma nekdo zkušenost . A to se jedna o běžný UTZ ?

rybamrazena
30. led 2017

@zzanetsh Jestli NT screening, tak volba je na vás - platíte si to, tže za mě Brno.

rubika
30. led 2017

Pokud vim tak dr Moudry v ordinaci kvalitni utz nema.
Zajimalo by me kdo vas k nemu p

rubika
30. led 2017

Posila...
Pokud mate zadanku objednala bych se do Brna. V Kyjove se nt screening nedela nikde.

zzanetsh
autor
30. led 2017

@rubika doktorka mi dala brozurku a docela me prekvapilo ze je i v Kyjove. prave tam nikdo jeste nebyl kdyz jsem se ptala znamich . Zadna recenze na doktora neni.Tak nevim zda se mam objednat.

konikovkapaja
30. led 2017

Mě doktor taky řekl, že je možnost jít v Kyjově, ale jeli jsme do Brna 😊 Tam je to osvědčené 😊😉

rubika
30. led 2017

Nektere ze znamych k Moudremu chodi a teda na velky utz jeli do Brna. Ja chodim na gyndu do Kyjova a tato moznost mi nabizena nebyla, vzdy jen Brno. Popripade Zlin. Bliz nikde se Nt nedela.

verusky
30. led 2017

urcite ne... radsi brno...

janamal37
30. led 2017

Ja radim Brno,Veveri.Sice trochu "tovarna",ale odbornici. Kdyz slysim "Kyjov",naskakujou mi osypky.Odbornici z tamejsi nemocnice nedokazi rozeznat ani uroinfekci, kdyz jsem se rizla do prstu na ruce,sili mi to bez umrtveni,stredovek hadra a z hospitalizace na detskem s trimesicnim kojencem mam trauma dodnes..kdyz mi nosili v lahvickach kojeneckeho mleka pro dite asi jako bonus sedlinu z caje. V Brne jsou taky obcas exoti,ale aspon vic moznosti. Rozhodne Brno.👍😉

zzanetsh
autor
30. led 2017

@janamal37 ultrazvuk se dela na stare poliklinice, prehodnotila sem teda nazor a bude lepsi volba to Brno

gnozka
31. led 2017

Jestli se tedy jedna o NT tak určite Brno . Také jsme byli na Veveri.

sebestovahanka
31. led 2017

Bydlím kousek od Kyjova, mám gynekoložku v Brně - z toho důvodu jsem měla všechny UTZ v Brně - NT na Veveří.. K dr. Moudrému jsem si volala, když jsme přemýšleli o 3D UTZ, ale nakonec jsme nešly. Nevím, zda dělá NT, ale 3D za poplatek 1200,- ano..

amalka1309
4. únor 2017

Ahoj, ja tam chodim a u prvniho mi delal screening on. U druheho pojedu do Brna. Pan doktor neni spatny, ale nerekne ti nic. Byla jsem strasne zklamana. Vsechny kamaradky jezdily z Brna s mirama, krasnou foteckou a ja mam jen mazlou smouhu za 200,- a miry zadne. Proste pan doktor ti zbytecne nic nerekne. Bere to supsup. Jestli muzu poradit, 1000% Brno!

amalka1309
4. únor 2017

Proste z jeho vyjadrovani nebylo nikdy ani poznat, zda je vsechno ok. On fakt nemluvi a clovek se citi jen jako zdroj zdroj prijmu. 😕

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru