Holky poradte mi zda mam jit na ultrazvuk do Kyjova k Mudr. Ludek Moudry zadne recenze jsem nikde nenasla. Vsichni jezdi do Brna tak vaham kam jit.
@zzanetsh Jestli NT screening, tak volba je na vás - platíte si to, tže za mě Brno.
Pokud vim tak dr Moudry v ordinaci kvalitni utz nema.
Zajimalo by me kdo vas k nemu p
Posila...
Pokud mate zadanku objednala bych se do Brna. V Kyjove se nt screening nedela nikde.
Mě doktor taky řekl, že je možnost jít v Kyjově, ale jeli jsme do Brna 😊 Tam je to osvědčené 😊😉
Nektere ze znamych k Moudremu chodi a teda na velky utz jeli do Brna. Ja chodim na gyndu do Kyjova a tato moznost mi nabizena nebyla, vzdy jen Brno. Popripade Zlin. Bliz nikde se Nt nedela.
urcite ne... radsi brno...
Ja radim Brno,Veveri.Sice trochu "tovarna",ale odbornici. Kdyz slysim "Kyjov",naskakujou mi osypky.Odbornici z tamejsi nemocnice nedokazi rozeznat ani uroinfekci, kdyz jsem se rizla do prstu na ruce,sili mi to bez umrtveni,stredovek hadra a z hospitalizace na detskem s trimesicnim kojencem mam trauma dodnes..kdyz mi nosili v lahvickach kojeneckeho mleka pro dite asi jako bonus sedlinu z caje. V Brne jsou taky obcas exoti,ale aspon vic moznosti. Rozhodne Brno.👍😉
Jestli se tedy jedna o NT tak určite Brno . Také jsme byli na Veveri.
Bydlím kousek od Kyjova, mám gynekoložku v Brně - z toho důvodu jsem měla všechny UTZ v Brně - NT na Veveří.. K dr. Moudrému jsem si volala, když jsme přemýšleli o 3D UTZ, ale nakonec jsme nešly. Nevím, zda dělá NT, ale 3D za poplatek 1200,- ano..
Ahoj, ja tam chodim a u prvniho mi delal screening on. U druheho pojedu do Brna. Pan doktor neni spatny, ale nerekne ti nic. Byla jsem strasne zklamana. Vsechny kamaradky jezdily z Brna s mirama, krasnou foteckou a ja mam jen mazlou smouhu za 200,- a miry zadne. Proste pan doktor ti zbytecne nic nerekne. Bere to supsup. Jestli muzu poradit, 1000% Brno!
Proste z jeho vyjadrovani nebylo nikdy ani poznat, zda je vsechno ok. On fakt nemluvi a clovek se citi jen jako zdroj zdroj prijmu. 😕
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj . Jsem z Čejce . Toho Dr neznám . Ale muzu se tady u nas poptat jestli ma nekdo zkušenost . A to se jedna o běžný UTZ ?