Holky prosím poraďte mi, malou si možná budou muset nechat zítra na ORL, kvůli nějaký bakterii v uchu, aby jí mohli dávat ATB žilně...jsou jí 2 roky, myslíte, že tam budu moct být s ní, když jsem těhotná (14 tt)..mám strašný strach, nikdo jiný z rodiny nemůže, a sama to tam nezvládne...☹ Je to konkrétně ORL v Plzni na Borech, nemáte někdo s tím zkušenost? Děkuji.
já byla s klukem v nemocnici když mu brali nosní mandli a byla jsem 28tt a nebyl žádný problém
Taky jsem byla s dcerou v nemocnici v těhotenství, dokonce 2 x, nebyl žádný problém.
Ttaky jsem byla (27.tt) - nic moc, hlavně ty jejich postele, ale nemocné dítě bych tam nenechala ani samotné, ani s nikým jiným - potřebuje maminku. Na pokoji se mnou byla další maminka, co byla v devátém měsíci, takže v pohodě. Naštěstí byla hned o patro níž porodnice - sestřička říkala, že už tam jednou hospitalizovanou maminku z dětského odváželi😀
Já jsem byla ve 29tt,když jsem byla s nejstarším dítětem na ORL,kvůli operaci.To,že jsem těhotná,tam nikomu nevadilo 😉
Těhotné nepustí třeba na onkologické, nebo na rentgen, ale jinak si myslím, že na ostatních odděleních je to v pohodě. 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
určitě tam budeš moci být s takto malým dítětem..tvoje další těhotenství v tom roli nehraje..