Brzka návštěva doktora a zatím nic neviděl, jsem opravdu těhotná?

kristytyna
21. zář 2021

Ahoj holky 😊 asi potřebuju slyšets slova zkušenějších.
Posledni menstruace skončila 22.8.,dneska jsem byla u doktora protože jsem byla objednaná už 2 měsíce na běžnou kontrolu. Mám 8 dní zpoždění menstruace a 2 pozitivní testy. Jeden slabší, druhý malinko silnější. Doktor mi dnes řekl, že nic nevidí možná jen váček. Zítra jdu na krev a na kontrolu za 14 dní. Myslíte, že je šance že jsem těhotná? Upřímně se mi zvětšil prsa a jsem šíleně nafoukla, mám jen strach jestli to není vsugerace.. Děkuju za rady

mimi1004
21. zář 2021

Takhle brzo to nepozná ani doktor. Kdybys nebyla už dávno objednaná, tak by si tě ohledně potvrzení těhotenství objednal sám až za ty 2 týdny, jak ti řekl dneska.

izzylka
21. zář 2021

Máš pozitivní test...tak tam asi nějaké hcg bude= brzké těhu....když nic neviděl dr, co čekáš, že ti řeknou ženský z internetu? Musíš vydržet, no 🤷🏻‍♀️

europa00
21. zář 2021

Doktor by to poznat měl z barvy děložniho čípku a dělohy a z ultrazvuku, v těhu je většino vyšší sliznice, sliznice před menses je uplne jina už jakoby rozpadla...max myslíš ze nevidel plod a ano na to je ještě brzy...

kristytyna
autor
21. zář 2021

@europa00 vysetril mě jen ultrazvukem, tak uvidíme. Vím že je hodně brzy jen člověk hledá nějakou naději 😊

kristytyna
autor
21. zář 2021

@izzylka já vím že je brzy, jen jsem chtěla mít nějakou naději 😊

pampeliska1313
21. zář 2021

@kristytyna taky jsem šla brzy a vím, že komentoval sliznici, že by to mohlo už klapnout. Ale víc vidět nebylo. ;) na další kontrole už byl plod, ale na srdeční akci jsem si ještě musela počkat. Ono se během těch týdnů děje hrozně moc věcí, my můžeme jen čekat, tak hodně štěstí.🙂

chrystyanna
21. zář 2021

@kristytyna nezbývá teď nic jen čekat.. Můžeš mít ovulaci dýl, takže srdíčko může být v 6 ale také az v 8 týdnů dle MS.

kristytyna
autor
21. zář 2021

@pampeliska1313 děkuji, taky preju hodně zdravíčka. Dneska mi vyšel zase test pozitivní. Už to nechám být, uvidíme co ve čtvrtek jak vyjde krev. Je fakt že je to pořád nějaký čekání a čekání 🙄😅 budu si pak muset asi zvyknout

kristytyna
autor
21. zář 2021

@chrystyanna děkuji 😊

izzylka
21. zář 2021

@kristytyna tak jestli budeš těhotná, tak si na čekání zvykej 🤣 kontroly jednou za 4-6 týdnů, screeningy, pohyby atd, atd.....🤣 to je teprve k zbláznění 🤣

kristytyna
autor
21. zář 2021

@izzylka je mi to jasný 😅proto říkám, že pokud řeknou ano musím si začít zvykat.. 😅😁 Já věřím že bude vše ok, ale i tak člověk má nerviky. Ale děkuju 😁

anetkad
22. zář 2021

Ahoj, byla jsem takhle u dr před čtrnácti dny a vidět nebylo nic jen váček, předevčírem už jsme viděli miminko i srdeční akci 🙂 jsou to nervy, ale vydrž, bude to dobré 🙂

kristytyna
autor
22. zář 2021

@anetkad dekuji

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru