Bříško. Co myslíte?

misa890
6. říj 2020

Ahoj chtěla sem se zeptat jsem 7tt těhotná ale nemám žádné bříško jen mám jen ale příznaky časté čůrání hlad občas motání hlavy měli jsme už přišlo nebo ještě ne aby nepotratila protože dneska ne zabolelo nějak bříšku a občas ne tam píchá na jedné straně

adelafri
6. říj 2020

@misa890 boleni bříška je normální, potrat bys poznala (křeče, krvácení), bříško nekomu vykoukne skoro hned, někomu treba az ve 4 měsíci. Na me to bylo znát až ve 12.týdnu. V 7.tydnu asi ani nemůže byt nic vidět, deloha je celkem ještě malá

meronym
6. říj 2020

@misa890 Brisko jsem mela viditelne tak v 20tt. V sedmem tydnu opravdu jeste neni na brichu nic videt, vzdyt plod ma tak 1cm. Zbytku dotazu bohuzel nerozumim.

misa890
autor
6. říj 2020

No já sem byla minulý rok těhotná a nikdy sem se dostala nad 9tt tentokrát se jen změnilo to že mám příznaky tak sem se chtěla zeptat jaké jsem měli vy příznaky

misa890
autor
6. říj 2020

Bojim se že to zas skonci potratem

jjasmina
6. říj 2020

Příznaky jsem měla až kolem 10tt, z osobní zkušenosti vím a rada zní : moc to neřešit , zaměřte se na jiné věci. MĚ vykouklo to pravé tehu břicho určitě až po prvním trimestru

lachtanice86
6. říj 2020

@misa890 ten úvodní dotaz by chtělo napsat tak nějak česky. Ale jinak, pokud chápu, vážně se ptáš zda měl někdo v 7tt těhotenské břicho? Ne a neni to možný

mzacikova
6. říj 2020

V 7.tt není snad ani možné mít břicho. U syna jsem ho měla viditelné až v 7.měsíci.
Co se týče příznaků, tak od 4.tt mi bylo divně. Šílená únava a od 9.tt už i zvracení.

katule1990
6. říj 2020

@misa890 Neměla jsem žádné břicho ještě ani v 5. měsíci 😂. V 7tt těhotenské bříško fakt být nemůže, max. bys mohla být nafouklá. Bolesti jsou normální, vše se roztahuje a připravuje na růst. Mně chytaly při chůzi docela velké bolesti v podbříšku, že jsem kolikrát nemohla ani jít dál, od začátku až do 20tt. Podle gynekoložky je to normální.

eliska_f
16. říj 2020

Na mě to bylo poznat až po 5. Měsíci a v 8. Měsíci s volnou mikinou to nikdo na přednáškách nepoznal pokud to nevěděl :D (pak v září se mě jen spolužačky ptaly, kde jsem vzala dítě 🙂), ale já měla předtím lehkou nadváhu, od cca 10 tt večerní nevolnosti (zhubla 2kila) a během tehu jsem přibrala celkové tak 8 kg s tím, že v 9. Měsíci to byly 3kg 🙂

misa890
autor
27. říj 2020

Ahoj tak bych teď měla být 10 tt těhotenství 30 .10 jdu na krev ještě se nechám vyšetřit jestli je vše pořádku přišlo zatím ní hlavně aby bylo dítě v pořádku

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru