Bowling v 5tt plus pivečko 🙂

sssmisek
11. říj 2017

Ahojky maminky a budoucí maminky. Chci se jen zeptat a snad mě hned neukamenujete. Jsem asi v necelém 6tt a v sobotu jdeme s kamarády si sednout na pivko a bowling. Moje otázka zni neboli jakou mate zkušenost stim, že bych si pár krat hodila a dala pivko. Nechci to hned vytrubovat do světa jestli me chápete. Zatím nemám žádne příznaky krom toho, že jsem to nedostala a dvou čárek na testu 🙂 dekuji moc za jakýkoliv názor

konidana
11. říj 2017

Podle mne v pohodě 🙂 všeho s mírou a trochu jak jsi zvyklá...

ivet1987
11. říj 2017

No já bych to nepřeháněla hlavně s tím pivem, ale jinak v pohodě bowling jestli jsi normálně zvyklá na aktivní pohyb atd.

bru_cka
11. říj 2017

Ahoj, já jsem tedy bowlas v těhu hrát přestala. Nevím, ale zda je to nutný. Ale měl to nebylo příjmné. Nechtěla jsem kvůli takové "prkotině" riskovat...

pitris77
11. říj 2017

když budeš opatrná a nebudeš hrát dlouho 😉 Já byla ve 13tt, ještě to nikdo nevěděl a trochu jsem to přehnala a to jsem nehrála dlouho a "vymluvila" se na bolest zad (fakt mě bolely 😀) Druhý den mě dost bolelo břicho, tak jsem se bála. Naštěstí to dobře dopadlo, ale říkala jsem si, jestli mi to za to stálo 😉 Příště bych si pár krát hodila a skončila 🙂

v_erunka
11. říj 2017

Asi bych zavazala “namozenou” ruku,jakoze nemuzu hrat a v klidu cely vecer cucala jedno pivko. Mam preci prasky na tu bolavou ruku a na prasky se prece nepije 🙂

soleilll
11. říj 2017

@sssmisek I kdyby ses zmrskala, jak carskej důstojník, tak to dítěti neublíží - ještě nemáš placentu a žije z jiných zdrojů. Klidně bych i hrála bowling, možná jen lehčí koulí. V 6. týdnu stejně není nic jistýho (i když ti samozřejmě přeju, aby všechno dopadlo dobře), takže jestli se to má udržet, můžeš třeba metat kozelce a dopadne to.
Já v 6. týdnu jezdila v offroadu na hoodně hrbolaté dráze, skákala v něm metr nad zem a malou to ze mě nevytřepalo. 😉

luj89
11. říj 2017

Ahoj, ja bowling v tehot. hrala, jen jsem si vybirala lehci koule 🙂. Alkohol bych vynechala. Nebo si dej nealko pivo a nikdo nic nepozna.

puresin
11. říj 2017

@sssmisek Jak pise @soleilll , jeste 15 dni po oplodneni je embryo vyzivovano z puvodnich vajecnych obalu, takze co jis nebo pijes je vicemene fuk, a hrat bowling neni zadny riskantni adrenalin. Krome toho, touhle dobou o tehotenstvi dobra polovina zen ani netusi, ale priroda to ma dobre zmaknute, ver ji. Co ma byt, to bude. 🙂

konidana
11. říj 2017

@puresin Asi tak🙂 v 6tt jsem jela nejmasakrovatější divokou vodu v životě (moje jediná sjetá WW4), samozřejmě i s pořádním plaváním a omlácením o šutry 😅 Těhotensví jsem zjistila až poté...

sssmisek
autor
13. říj 2017

Děkuji holky za názory v utery jdu na kontrolu tak uvidíme více 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru