Bonbony s alkoholem na začátku těhotenství. Mohou ublížit?

1. lis 2020

Omlouvám se za anonimní dotaz (snad mě neukamenujete a nejsem trol, jen asi zbytečně plašim). Jsem na úplném začátku těhotenství (cca 5. nebo 6. týden) a dostala jsem bonboniéru. Nevěděla jsem, že obsahuje alkohol (myslela jsem, že je to jen aroma). Jedla jsem cca 5 bonbonů denně a až teď, když už je skoro snědená, jsem si na krabici přečetla, že obsahuje alkohol. Mohla jsem miminku ublížit?

marketka_m
1. lis 2020

bud vklidu a uzivej si tehu;)

meronym
1. lis 2020

Ne.

eloise02
2. lis 2020

Jasně ten obsah alkoholu v bonbónu je přímo závratný ty "anonime".

amenophus
2. lis 2020

Prosimtě, takhle brzo kolikrát holka ani netuší že je těhotná a vesele si každý večer dá vínečko. Pár pralinek s obsahem alkoholu 0,0prd ti miminko fakt neohrozí 🙂

@eloise02 Chudák holka, je vyplesklá, tak ji netroll.

cinam
2. lis 2020

Když jsem čekala syna, bolel mě hrozně žaludek a myslela jsem, že jsem něco špatného snědla, tak jsem se to snažila vypálit kořalkou 😁 syn je naprosto normální, můžeš být v klidu 😁😊

madamas
2. lis 2020

@cinam nápodobně 🤭 Byli jsme s manželem v hospodě a já si stěžovala že je mi nějak šoufl. Přátelé mi objednávali jednoho Jaegera za druhým - na zpravení 😆 Další den jsem strávila ve finské sauně, když teda na mě něco lezlo😳 a za pár dní pozit. test. Syn má šest let a zdá se zcela v pořádku 😉

cinam
2. lis 2020

@madamas já taky ráda jaegra 😁 teď jsem zase těhotná a na začátku než jsem to zjistila, tak jsem byla na svatbě, takže asi tak 😁

autor
2. lis 2020

Holky děkuju, potřebovala jsem spíš jen uklidnit. Bohužel nejsme pár, který by si pořídil dítě lusknutím prstu, tak zbytečně plašim.

autor
2. lis 2020

@eloise02 Gratuluji, sebevědomí dostatečně zvýšeno? Pokud ne, klidně si ještě rejpni.

gruyerre
2. lis 2020

Nic se ti stát nemohlo, neboj. A téhle rejpalky si nevšímej, ona si potřebuje občas zvýšit sebevědomí a jinak než takto to asi neumí. Vzpomínám si, jak se sem jedna paní přišla vypsat, že jim v rodině zemřelo dítě a tady ta bytost na ní začala arogantně vyrukovat s tím, že má v příspěvku pravopisnou chybu 🙄🙂

tasimia
2. lis 2020

Já jedla ve velkém rumové pralinky. Takže v pohodě ;)

rejalin
2. lis 2020

Netrap se tím 🙂 to množství je tam minimální.. když jsem byla hooodne čerstvě těhotná ( a ještě jsem to nevěděla), tak jsme byli na svatbě, kde jsem po několika letech pila panáky, dala si tatarák.. a prcek je v pořádku.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru