Ahoj, je možné těhotenství i přes negativní test? Jinak mám zpoždění 5dní, ale bolí mě na dotek bradavky,takovou bolest ještě neznám a připadám si , že mám zánět močáku,furt mě to nutí čurat a štípe mě to a řeže. Mohu být těhotná když test dnes ukázal jednu čárku?
já budu asi skeptik, testům věřím, nikdy se mi nestalo, že by mi neukázaly těhotenství nebo naopak. Vím, že v těhu je vše možné, ale s pětidenním zpožděním by měl již pozitivní být. Navíc logicky, příznaky jsou díky hladině HCG, kterou test determinuje. Mně bylo opravdu na zvracení v den pozitivního těhotenského testu. Samozřejmě Ti přeju, abys byla těhu jestli si to přeješ, ale kdyžtak budeš holt až příští měsíc 🙂 určitě to bude dřív než na nové šaty, jak říkaly naše babičky
Zkusila bych digitální test ClearBlue a budeš mít jasno (nebo dr. 😀 )
ja si myslím, že záleží na citlivosti testu, pri prvom tehu , som mala negat. test až do 6 týždna , teraz pri druhom tehu pozit. test už v 3 týž. tehu (použila som ale citlivost 10 ) , takže by som to ešte nevzdávala 🙂
a nemáš opravdu zánět močáku?🙂 A bolavý prsa z opožděný MS. Čas prostě ukáže🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Sanmozřejmě ano, já měla první test také negativní, a přesto už byly příznaky (test jsem ale dělala z odpolední moči) za dva dny ráno už byly čárky dvě.