Bolestivá stolice v těhotenství. Jedná se o infekci nebo něco vážnějšího?

louka219
19. únor 2021

Dobrý den, už pár dní mě ráno trápí bolesti při stolici, začne to jakoby pocitem na průjem, potom ale nemám průjem, ale bolestivé křeče v podbřišku a zádech při vylučování, vždy se celá zapotim, bolesti mi připomínají kontrakce, ale bolest pochází od střev, to poznám. Nemám zácpu ani průjem, ale jen ty bolesti u toho vylučování. Jsem ve 12.tt. jedná se spíše o infekci nebo něco vážnějšího? Nevím, zda s tím chodit k lékaři nebo počkat.

kajka93
24. únor 2021

Ahoj, nevím jestli se něco za těch pár dní změnilo ale tak podobně jsem se cítila když jsem měla zánět ve střevech. Ale může to být i něco jiného, asi bych neotálela a běžela k lékaři. Už jen kvůli tomu že jsi těhotná. Raději bez 5x zbytečně než aby jsi potom přišla pozdě. 🙂 Držím palce aby ti to dobře dopadlo 🥰

fefka
18. dub 2021

Ja mám úplne rovnaký problém, kŕče, bolesti, prudké potenie, závraty, pocit na odpadnutie, dobreže "nespadnem zo záchoda" 😩
Som v 12 tt
Ale stáva sa to približne každý druhý deň, niekedy sú dni kedy mi nič nie je...Nerozumiem tomu, stravu mám rovnakú, nič som nemenila, ak by to bol zápal neobjavovalo by sa to ob-deň...
Nemá s tým niekto skúsenosť ako si trošku "pomôcť" alebo v čom môže byť chyba ?

fefka
18. dub 2021

@louka219 Vyriešilo sa to u teba nejako či az lekár ?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru