Bolest moudráku ve 27. týdnu těhotenství. Můžou trhat?

verus04
20. pro 2016

Dobrý večer děvčátka,potřebuju radu. Začal mě bolet moudrak, dnes mi vypadl i kousek plomby. Zítra se radši chystám k zubařce..jsem 27+1tt, myslíte že mi ho můžou vytrhnout ? Bylo by to asi nejlepší, ať mám klid.

leki
20. pro 2016

Muzes. Obzvlast pokud boli. Ja si taky chtela tak nejak trhat moudrak, pac se mi do. Nej udelala sira a zacal "hnit", dost jsem se bala ze se mi to s porodem rozboli. Zubar mi to ale rozmluvil. Rikal, ze trhat mi ho muze, ale ze to nedoporucuje, pokud neboli, pac je to stres navic pro me a tedy i pro mimco.

popelka1984
20. pro 2016

V sedmém měsíci mi trhal zubař moudrák kvůli kazu, respektive ja se tak rozhodla, mohli jsme se v tom patlat ale v moudráku to nemá smysl. Injekce na bolest miminku neublíží, akorát mě upozornil že to potom může dost bolet je potřeba opatrně s prášky na bolest typu Brufen.

wercafly
22. pro 2016

Ahoj. Mě se to stalo v říjnu, dostala jsem zánět a udělala se mi kapsa. Skoro čtrnáct dní bolestí, téměř jsem nespala a každý den lítala na stomatologii do nemocnice na čištění. Na bolest jsem měla jen Paralen. Nechtěli mi ho vytrhnout, prý až po porodu a nakonec mi doktor poradil ať si čistim tu kapsu jednosvazkovým kartáčkem a mám klid.... Oni moudrák nechtějí moc vyndavat kvůli stresu pro mimčo a taky , že to víc krvácí a špatně se to hojí.

mirkah123
20. led 2020

Jsem ted v 21 tt a zrovna v sobotu jsem byla na vytrzeni 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru