Dobrý večer děvčátka,potřebuju radu. Začal mě bolet moudrak, dnes mi vypadl i kousek plomby. Zítra se radši chystám k zubařce..jsem 27+1tt, myslíte že mi ho můžou vytrhnout ? Bylo by to asi nejlepší, ať mám klid.
V sedmém měsíci mi trhal zubař moudrák kvůli kazu, respektive ja se tak rozhodla, mohli jsme se v tom patlat ale v moudráku to nemá smysl. Injekce na bolest miminku neublíží, akorát mě upozornil že to potom může dost bolet je potřeba opatrně s prášky na bolest typu Brufen.
Ahoj. Mě se to stalo v říjnu, dostala jsem zánět a udělala se mi kapsa. Skoro čtrnáct dní bolestí, téměř jsem nespala a každý den lítala na stomatologii do nemocnice na čištění. Na bolest jsem měla jen Paralen. Nechtěli mi ho vytrhnout, prý až po porodu a nakonec mi doktor poradil ať si čistim tu kapsu jednosvazkovým kartáčkem a mám klid.... Oni moudrák nechtějí moc vyndavat kvůli stresu pro mimčo a taky , že to víc krvácí a špatně se to hojí.
Jsem ted v 21 tt a zrovna v sobotu jsem byla na vytrzeni 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Muzes. Obzvlast pokud boli. Ja si taky chtela tak nejak trhat moudrak, pac se mi do. Nej udelala sira a zacal "hnit", dost jsem se bala ze se mi to s porodem rozboli. Zubar mi to ale rozmluvil. Rikal, ze trhat mi ho muze, ale ze to nedoporucuje, pokud neboli, pac je to stres navic pro me a tedy i pro mimco.