Zdravíčko skoro každý den mě trápí extrémni bolest hlavy a už si nevím rady. Nemáte nějaké tipy co bych mohla zkusit? Nechci každý den do sebe cpát paralen díky
Me treba vzdycky silene boli hlava asi z rymy. Zadni, ani nevim ze ji mam, ale ofouknu a dalsi den, dva trpim jak zvire. Obvodak, alergolog ani na orl mi nic nenasli. Mam teda alergii na brizu a chronickou rymu, ale radu jak predchazet bolesti hlavy , to nemam. Ani jak se ji zbavit. Vzdy to trva jeden az 3 dny, zobu paralen a ibalgin, to trochu pomaha, ale taky to nechci zrat furt. Stava se mi to minimalne 2x do mesice. Ale nevim co s tim....
Nebo se ti mohly zhorsit oci ☝🏼 To mivam ja. Na bolsti hlavy a migreny celkove trpim dost casto, ale pokud me takhle dlouhodobe boli kazdy den hlava, tak po zesileni dioptrii prichazi uleva.
Taky muze byt pricina stres, ci jak je psano vyse - krcni pater (se stresem hodne souvisi) - muze pomoct masaz, akupunktura...
Nedostatek tekutin, nedostatek spánku, nedostatek vitamínů či/a minerálů, přetížená krční páteř, špatný zrak, potravinová alergie, pylová alergie, histaminová intolerance, laktózová intolerance, zánět dutin a mnoho dalších důvodů, těžko hádat, co je spouštěčem u tebe a co by ti tedy pomohlo Začala bych od těch nejjednodušších věcí - zaměřit se na pitný režim a dostatek spánku, suplementaci hořčíku, návštěva maséra. Když to nepomůže, řešila bych další možnosti...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Muze to byt cokoliv. Ale rekla bych, ze nejvice pravdepodobne to bude od krcni patere. Uz pred lety jsem zacala chodit na Dorna nebo Bowenovu metodu a je to super.