Ahojda holky chtěla bych se vás zeptat jestli je všechno v pořádku když mě bolí v podbřišku,jsem v 5týdnu těhotenství,cekam první miminko a mám strach aby bylo vše tak jak má.možná se moc hlídám.Předem moc díky
Mně na to doktor v CARu řekl, že je to snad dobře, že mě bolí břicho, když jsem těhotná 😀 Je to úplně v pořádku, roztahuje se děloha a bolesti jsou v prvních týdnech normální, většinou jsou podobné MS bolestem a pak taky různé tlaky, píchání apod..
já jsem na tom podobně... na mimi jsme čekali rok a půl a teď to vyšlo🙂 mám to potvrzené z krve, na UTZ jdu za 14 dní... právě že mě břicho bolí jako před MS a taky jsem měla strach, jestli to není třeba znamení, že je něco špatně... Jo a taky jsem si koupila Calibrum Babyplan a těhotenský čaj🙂
taky jsem mívala bolesti podbřišku a někdy docela nepříjemný píchání. Měla jsem strach protože jsme o jedno mimi přišli, ale dr. mi sdělil, že je to o.k. Tak jak píše anicka164 a marinka nesmí to být křeče a nedej bože krvácení.
ja jsme mela takhle na zacatku tehotenstvi bolest v podbrisku a pichani jako slabe menstruacni, cetla jsme, ze pry je to OK, jak se deloha roztahuje a ze je to normalni, nesmi to byt opravdu velke krece a masivni krvaceni (to by mohly byt znamky potratu nebo mimodelozniho tehotenstvi☹ Ale me bolel podbrisek asi do 8.tt a taky jsem dost spinila, dr. mi predepsal utrogestan a bylo to OK. Nakonec vsechno dobred dopadlo a mimisek sladce spinka v postylce🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Mě doktorka říkala, že když to jakoby tahá, že je to ok. Prostě miminko roste a dělá si místo. Zvlášť, pokud máš ještě slepé střevo, tak to na pravé straně může bolet víc.
Samozřejmě pokud by bolest byla veliká, křeče, krvácení, honem k doktorce!