Ahoj, zajímalo by mě, jestli některá cvičíte body pump, respektive před otěhotněním jste cvičily a pokračujete i v těhotenství?
Jeee...díky za odpovědˇ, no my taky chodíme oba a baví nás to....a já právě taky nepřestala, jen jak říkáš, upravila - lehčí váhy, ne břicho atd,trenér o tom věděl....ale teď jsem už v 7. měsíci a na minulé hodině mě při cvičení začalo bolet břicho, tak jsem byla nucena skončit dřív....nevím, jestli je to už pokročilým těhu,nebo to bylo výjimečné....každopádně se mi to stalo i včera na hodině HEAT, která by měla být vlastně úplně v poho,tak si říkám, že už se to malé asi nelíbí :(
Jsem ráda, že se může pump cvičit i v těhotenství. Zrovna jsem zjistila, že jsem těhu a drobet mě trápilo, že bych měla s pumpem skončit. Ale i tak budu konzultovat s doktorkou.
Určitě dá 🙂 Nejlepší je vážně poslouchat svoje tělo, já konzultovala s doktorkou, ale ta se vždycky elegantně vyhla odpovědí s tím ,že se mám poradit s trenérem, který je spešl pro těhotný...no prostě....cvičila jsem do 7.měsíce včetně a naprosto v pohodě, pak jsem přešla na těhotenské cvičení, plavání a heat a taky v pohodě 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, ja cvicila bodypump asi do 5.mesice s tim, ze jsem si davala lehci vahu a nedelala jsem pak cviky na bricho. Brala jsem to spis tak, aby svaly neochably nez ze bych si nejak extra davala do tela. Bylo to fajn, podle me je blbost prestavat pokud je na to clovek zvykly, ale je dulezity poslouchat svoje telo a rozhodne to neprehanet. Uz mam 3m krasnou holcicku a zrovna shanim tyce a videa na doma, chybi nam to s muzem, protoze jsme chodili spolu, hrozne nas to bavilo a ted to jaksi nejde ;)