Bobová dráha. Jaký máte názor v druhém trimestru těhotenství?

6. srp 2020

Jaky mate názor nebo zkušenost na ježdění na bobove dráze v tehotenstvi? 2 trimestr . Díky

kakba
6. srp 2020

Jasne, ze mas jet. Na bobovce ti nic nehrozi. Vypadnout bob muze i netehotnym.

zelenaesmolda
6. srp 2020

@kakba
a mohla by si pak dat bungee jumping at to ma grady

ovin
6. srp 2020

@zelenaesmolda Nee, ten až ve 3.trimestru přece.

zelenaesmolda
6. srp 2020

@ovin
jo vlastne,jsem si neuvedomila,ze na ten se chodi jak zacnou kontrakce.
po bobove draze se doporucuje jit na seskok z letadla.jsem to ale popleta,fakt.

ovin
6. srp 2020

@zelenaesmolda Správně.Tandemový seskok už ti s kontrakcema nepovolí, kdyby ti při tom praskla voda, tak budete oba mokří, u bungee to nevadí, tam visíš sama.

zelenaesmolda
6. srp 2020

@ovin
ty jo,konecne nekdo stejne sarkasticky jako jsem ja :D

ovin
6. srp 2020

@zelenaesmolda No, hlavně aby to tak pochopily všechny, nebo budou od zítřka fronty těhotných na seskoky padákem. Při zdejší sestavě bych se vůbec nedivila.

zelenaesmolda
6. srp 2020

@ovin
mam na to uplne stejny nazor,obcas jak vidim ty dotazy tak je mi jasne,ze ani ocividny sarkasmus neni nekdo stonc pochopit...

ovin
6. srp 2020

@zelenaesmolda Ovšem největší sranda je, že se obávám, že tento dotaz byl míněný naprosto vážně a tazatelka bude zítra brázdit bobovou dráhu. Nevolnosti už má za sebou, do porodu daleko, tak co doma.

zelenaesmolda
6. srp 2020

@ovin
a bude nasledovat diskuze jestli ma jet do nemocnice kdyz se pri bobovani bouchla do bricha,popripade,ze zacala krvacet ci neciti pohyby tak jestli ma plasit nebo pockat v klidu doma.

ovin
6. srp 2020

@zelenaesmolda A nějaká hvězda jako my jí poradí, ať nejdřív dokončí jízdu a pak se vypraví k nějakému alternativním lékaři na kontrolu, protože v nemocnici by na ni byli arogantní.

leniczka23
7. srp 2020

Ne já bych nejela..

kakba
7. srp 2020

@zelenaesmolda nene, v planu budou zavody na motorce. 😀

lenatko91
7. srp 2020

Já jsem jela a úplně v pohodě.. prostě jsem jela pomaleji

journals
7. srp 2020

Tento dotaz je myšlen vážně? 😳🤦🏻‍♀️

bajjunka
7. srp 2020

🤦‍♀️🤦‍♀️ Bože 🤦‍♀️
A rovnou hned několikrát, když už tam budeš. Co??

zelenaesmolda
7. srp 2020

@ovin
chybi nam tu lichozrout,ta by ji dala nejakou super radu :D

autor
7. srp 2020

Pro vás všechny nikdo neříká ze na bobovce jede nebo chce jet, jen mě to zajímá. To uz se tu člověk nemůže na nic normálně zeptat?

zelenaesmolda
7. srp 2020

samozrejme,ze muze.ale tahle otazka do kategorie tech normalnich moc nezapada 🙂

autor
7. srp 2020

Jak vsude pisi těhotenství neni nemoc a treba bobovka se me zda bezpečnější než tobogán kde je velky naraz vody a co člověku hrozí na bobovce? Jedeš jen z kopce a do zatáček. Žádný naraz ani nápor na bricho. Jen by mě to teda zajimalo proc na to máte takový názor?

elinkav
7. srp 2020

Já na ní byla jednou (netěhotná) a jela úplně krokem, takže bych klidně šla i těhotná, pokud bych neměla problémové těhotenství.

autor
7. srp 2020

@elinkav ja v tom prave taky nevidím takový problém proto me zajímá proc jsou skoro všichni proti čím by se mohlo ublížit miminku nebo sobe?

elinkav
7. srp 2020

Třeba mají holky zkušenost s nějakou rychlou, tak proto to hned zavrhly... samozřejmě je nutné přihlédnout ke stavu a rychlosti dráhy a hlavně ke svému zdravotnímu stavu.. těžko to hodnotit obecně, když je každá dráha jiná... 🙂

setba
7. srp 2020

Já jsem jela měsíc před porodem s pupkem jako bejk. Byla jsem opatrná a jela pomaleji. Na bobovce nevidim nic špatného ale je to každého věc.

katule1990
7. srp 2020

Jsem ve druhem trimestru a nejela bych. Manzel se na bobovce celkem slusne zranil - spalil si opravdu hodne bok, mokvalo mu to x dni, spalene koleno atd. Samozrejme jeho blbost, protoze jel rychle. Ale nikdy nevite, jaky magor do vas zezadu narazi. Znam lidi, co meli takhle vazne zranenou holcicku. Takze bych se na to opravdu vykaslala. A to na sebe az tak opatrna nejsem, dnes jsme si byli lehce pinknout tenis, coz by se pry taky nemelo.

amazonkajanik
7. srp 2020

@zelenaesmolda
@ovin holky,vy perlíte 😂😂😂

zelenaesmolda
7. srp 2020

@amazonkajanik
jako bys me neznala :D

amazonkajanik
7. srp 2020

@zelenaesmolda no dyť jo 😁 se aspoň zabavim na "dovce "

zelenaesmolda
7. srp 2020

@amazonkajanik
jdi na bobovou drahu a netrav dovcu na MK :D

ovin
7. srp 2020

@zelenaesmolda Pro mě je smolda a lichozrout něco jako Paleček a Janík, Kotvald a Hložek nebo Jů a Hele. Vím, že patří k sobě, ale furt si je pletu. Po této debatě už v tom budu mít jasno. 😊

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru