Bi-Oil. Máte s ním zkušenost?

2190
31. říj 2023

Ahoj, holky máte někdo zkušenost s olejíčkem na strie BiOIl z lékárny přijde mi že možná bude vysušovat když je to na bázi olejíčku, ale zase značka je hodně kvalitní a všichni si jí chválí mažu už teď za pár dní končím 1 trimestr ale jde spíš tedy o hezkou chvilku malá dcerka chce mazat a hladit bříško.

hankapiiisek
31. říj 2023

@2190 ahoj, mě to na strie tedy nepomohlo.

lovemusicsun
31. říj 2023

Já jsem mazala Bi Oilem a nemám jedinou strii. Podle mě je to spíš placebo a sklon ke striím je genetický.

boruvkovykoblizek
31. říj 2023

Mám Bi-Oil a Elasti-Q, mazu od chvíle co vím, ze jsem tehotna. Mám velký sklon ke striim geneticky + taky popraskane stehna, zadek a prsa z puberty.
Za tyden rodim a nemám na břiše jedinou strii, ale piju cele těhotenství i kolagen a piju fakt hodně vody. Takže věřím, ze tahle kombinace opravdu pomohla.

nikolite
31. říj 2023

Já si jím mazala břicho a boky celé těhotenství. Strie mám pouze na stehnech a ty jsem jako jediné nemazala 🙄. Takže za mě asi funguje.

aadys
31. říj 2023

Já jsem bioil zamítla kvůli složení a i ceně, na stejném způsobu funguje pěstící olej od Lobey. Používám od začátku, strie mám to je prostě dané ale rozhodně jsou světlejší než kdybych mazala třeba jen krémem 😊
Jinak ten pěstící se dá pak i na masáž hráze a na bradavk což si myslím že ten bioil není 😊

krisstina93
31. říj 2023

Na hotové jizvy to pomáhá a trochu je zesvetli, jako prevence strii je to úplně k ničemu :D vyhozené peníze. Segra se tím maže od pozitivního testu 2x denně celá a strie má úplně všude, od prsou až po stehna (a to nenabrala nějak extrémně).

2190
autor
31. říj 2023

@krisstina93 mě ani tak nejde o to jestli ty strie budu nebo nebudu mít i kdybych měla strie po celém těle, v prvním těhu jsem přibrala 20 kilo poté to zase nějak bez větší námahy dala dolů strie z prvního těhu mám pořád a přijde mi to jaké nádherná vzpomínka na to co moje tělo dokázalo takže se na další strie je to divný, ale těším, spíš mi jde o to jestli olejíček nevysušuje přece jenom je to hodně mastný, když je to olejíček, tak uvidím no, za pár dní týdnu jaký to bude, a jak jsem již psala jde spíš dvakrát denně o hezkou chvíli s dcerkou která mi ráda maže bříško, dokonce mi i řekla že to miminko v bříšku určitě lechtá, když mi hladí bříško 😁😁

alice180
1. lis 2023

@2190 tak jestli mazes hned po sprše, tak by nemel.

2190
autor
1. lis 2023

@alice180 nemazu po sprše ale asi začnu 😁

alice180
1. lis 2023

@2190 no tak se mají oleje používat. Rozetřít v ruce a na vlhkou pokožku vmasirovat. 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru