Bezpečnostní brána v knihovně. Vadí jimi procházet?

saraca
23. čer 2022

Ahoj holky, možná blbý dotaz. Vadí procházet bezpečnostními bránami? Jedna je tady v knihovně. Možná jsou nějaké i v obchodě.

Děkuji za názor.

pampeliska1313
23. čer 2022

V čem by to mělo vadit?

camelinka
23. čer 2022

@saraca Coze to?😄

saraca
autor
23. čer 2022

No nevysílá to nějaké vlny? Nebo už mám vlny v hlavě 😂?

pampeliska1313
23. čer 2022

@saraca vždyť byste nemohla už dělat nic a jít nikam. V klidu.) Choďte do knihovny a čtěte, dokud mate ještě čas, brána nevadí.)

klokanka31
23. čer 2022

@saraca To bys nemohla chodit ani do obchoďáků 😊

saraca
autor
23. čer 2022

Ok, tak ja jdu cist 😂😂👍🌞

martiniquest
23. čer 2022

@saraca tos napsala pekne. Budou to vlny v hlave 👍😄

l01991
23. čer 2022

Klid prosimtě🤣 a co by měly robit baby co litaji letadlem apod?Jo vlny v hlavě,krasně napsane😅🤣 vem si knihu,dej nohy hore a buď v klidu

sigyn
23. čer 2022

Copak rámy, ale takova wifina..

l01991
23. čer 2022

@camelinka tak mě napadlo, nemusiš odpovidat.Jak se to robi u vas v praci když baba otěhotni?Teda myslim s litanim,může např.do určiteho m.nebo ji přeřadí jinde?(promiň,musela jsem se zeptat)😅

camelinka
23. čer 2022

@l01991 V pohode, u nas nejde o litani (pilotku mame jednu jen), ale spis o hluk a vibrace...Takze kdyz sem jeste byla na jine letce, tak sem byla do konce, ale ted bych k masine od urcite doby uz nesmela, asi podle subjektivniho pocitu, prece jen, u stihacky je ten rev a vibrace veliky...Jinak na nejakou sluzebku Casou, bych si troufla podle standardniho doporuceni k litani v tehotenstvi, to se u nas asi neomezuje, sama nevim...
Nicmene, kdyz uz se to neda, da se z techhle duvodu, jit na rizikac...

j.a.n.i
23. čer 2022

@camelinka Ne na rizikac se jit z techto duvodu neda, zamestnaval ma povinnost preradit jinam nebo platit doma.

camelinka
23. čer 2022

@j.a.n.i Ok, kdyz myslis 😄

l01991
23. čer 2022

@camelinka moc diky za odpověď a vidiš ty vibrace mě nenapadly..

l01991
23. čer 2022

@j.a.n.i nooo,nechci se s tebou hadat,tuto praci jsem viděla max na fotkach ale proč ne když se chodi na rizikač z mnohem menšich duvodů... zrovna si myslim že tam kde
@camelinka robi by to bylo na místě... (ovšem ne povinne,každa ví co zvládne)

camelinka
23. čer 2022

@l01991 Neni vubec za co 😄😉, jj ono kdyz treba stojis vedle spusteneho jetu, tak ti ty vnitrnosti vibruji paradne😄, ja to miluju, miminu by se to asi moc nelibilo 😅

drep
23. čer 2022

@l01991 rizikové těhotenství je rizikové těhotenství. Neexistuje diagnóza rizikové zaměstnání, ergo na ni nelze jít na PN. Pokud těhotná dělá něco, co zákon těhotným zakazuje, tak ji zaměstnavatel musí přeřadit na nerizikovou pozici anebo pokud takovou nemá, tak nechat doma za 100% na tzv. Překážkách. Takže jo, @j.a.n.i. Má pravdu. To, že se české těhotné chodí na rizikáč protože proto je bohužel fakt, ale garantuju, že doktor nemá v dekurzu, že vystavuje DPN, protože dotyčná má rizikovou práci, ale protože krvácí, má křeče do břicha, zkracuje se čípek nebo cokoliv jiného, co by si obhájil před případnou kontrolou.

camelinka
23. čer 2022

@drep Jenze na nas se vubec zakonik prace nevztahuje, vis...🤷

drep
23. čer 2022

@camelinka jo, pravda, nedošlo mi, že armáda to má jinak. Beru zpět, výše psané platí pro běžné zaměstnance.

camelinka
23. čer 2022

@drep jj, v pohode, my mame spoustu veci jinak, vcetne drzeni mista na materske/rodicaku...

drep
23. čer 2022

@camelinka taky máte svoje doktory, takže my “běžní” se s vojáky nepotkáme a já se přiznám, že vlastně vůbec nevím, co a jak máte. Vím, že máte jinak placené PN a OČR, ale jinak to jde mimo mě.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru