Ahoj, berete si na test na těh. cukrovku chlapa nebo nějakou jinou oporu? A vy co už to máte za sebou měly tam sebou ženský nějaký doprovod? Díky
Nez chlapa.doporucuju knizku 😀
Take jsem tam byla sama. Manzel se mnou chodil na ultrazvuky a tak, tady mi to prislo zbytecne 😉
Byla jsem sama, doprovod nebyl potřeba.
Co by tam chudák dělal? 🙂 s knížkou to určitě zvladnes...
nikoho som nebrala ani som tam nevidela nikoho ineho, iba tehulky....to nie je porod 😉
Vzala jsem, ale jen proto, že neřídím a busem bych zabila skoro celý den. Jinak doprovod neměl smysl. Seděla jsem v nemocniční kavárně a koukala na TV.
Byla jsem tam sama. Stačilo když jsem se nudou mohl ukousat já 🙂 Manžel by si musel brát dovolenou to mi přišlo naprosto zbytečné.
Byla jsem sama 🙂
Tak to mě nikdy ani nenapadlo 😀 Poprvé jsem si brala časopisy, podruhé knížku, potřetí notebook, abych mohla dělat úkoly, a po čtvrté detektivku.
Ani jsem nikdy neviděla, že by tam někdo někoho měl 😉
U druhého byl se mnou jak manžel tak i dcera a mezi odběry jsme byli na hřišti 🙂 Bylo jaro a tak bylo krasne tak co by jsme čekali v čekárně jen by se nudili.
A u prvního byl chlap taky se mnou a to jsme zas zalezli do obchoďáku jelikož bylo chladněji.
Jako kdybych tam mela jít sama tak si vezmu radši knížku ale manžel je hodny a vzdy me radsi ke kazde kontrole dovezl autem abych se nemusela trmacet vlakem 🙂
Byla jsem sama. Taky doporučuju spíš knížku než chlapa.
I já tam byla sama, absolvovala jsem tento test už ve 13tt... ze 4 těhulek tam pouze jedna měla doprovod, opravdu je to asi zbytečné, pokud je člověk alespoň trochu společenský, zabaví se lehce s ostatními těhulkami 😉
Já tam byla pokaždé sama (s knížkou). Ale jednou tam byla i paní s manželem, se slovy, že po odběrech omdlívá... Taky že jo, tři odběry, dvoje mdloby. Takže ta asi věděla proč. Ale aby tam se mnou muž dvě hodiny seděl "zbytečně", to by ho asi nepotěšilo😀
Manžel se mnou chodí na všechny ultrazvuky každý měsíc, ale na cukrovku, aby tam čekal se mnou takovou dobu jsem ho netahala, doma jsem mu pak ukázala video z ultrazvuku 🙂
Tam je to rychlovka (když se nečeká) a chlap tam fakt není potřeba.
@adypro Rychlovka?
tak já tam byla 2 hodiny... muž se mnou poprvé šel, podruhé už ne
Jo tak poprvé jsem měla manžela s sebou, strašně jsem to prožívala a chtěla jsem, abych tam někoho měla u sebe, kdyby se mi třeba zamotala hlava 🙂 Podruhé už jsem ho nebrala.
mít sebou chlapa tak ho tam asi zabiju 😀 by se strašě tloukl nudou a dával by to najevo 😀 ráno jsme dojela autem, přetrpěla to s knížkou a pak jsem si jela dát s taťkou dobrý oběd ... jinak den jako každý jiný
Tak já nesnáším jehly ani na pohled, natož, aby je do mě někdo aplikoval. Přesto jsem tam vyrazila sama. A odcházela jsem s výsledkem po 4,5 hodinách. V 7 hod. 1. odběr, v 8 hod. pití roztoku, v 9 hod. 2. odběr, v 10 hod. 3. odběr, v 11.30 výsledek.
Poprvé jsem byla sama, s knížkou a mp3. Manžel byl v práci. Teď půjdu zase sama, manžel bude hlídat dceru 😀
Také jsem byla sama. A jak radí holky, vzít si knížku 🙂
@aalleenn nebrala jsem nikoho, není to vyloženě potřeba... Ale když se budeš cítit líp, klidně ho s sebou vem... Stejně se tam s Tebou bude 2 hodiny nudit... Jestli tam budeš někde v čekárně, vem si s sebou radši knížku nebo pletení či háčkování nebo křížovky nebo něco, čím zabiješ čas... Já jsem třeba jela při minulém těhu na hodinu a půl do práce a pak jsem se vracela na druhý odběr, teď v těhu jsem taky šla na chvíli k našim a pak se zase vrátila...
můj muž se tam vnutil, protože já mám jako komplikaci ještě epilepsii a on prostě chtěl mít jistotu, že si s tím cukrem moje tělo poradí.... chvilku počkal, co to se mnou udělá, po půlhoďce jsem vytáhla štrikování a on si šel zařizovat svoje záležitosti do města. Jinak je tam doprovod naprosto zbytečný. Knížku nebo křížovky s sebou🙂
Také jsem tam byla sama a všichni okolo mě taky. To čekání mi teda přišlo děsné i s časopisem. Židle v čekárně nepohodlné, zima ale měly jsme zakázáno čekárnu opustit 😕
Byla jsem sama, čekárnu jsme opustit mohli jen na wc, ale pak jsme se daly v čekárně všechny mamky čekatelky dohromady a kecaly jsme až do konce 🙂 Chlapa bych tam nebrala, jen by mrčel 😀 To si spíš vezmu pletení nebo háčkování🙂
Nebrala, ale když nad tím tak přemýšlím, tak jsem měla a měla jsem mu objednat taky jeden drink 😀 .
Já brala knížku a byl to super strávený čas🙂 Kdyby měl manžel volno, určitě by se mnou šel, ale musel být v práci a brát si na to volno, nám přišlo zbytečné, radši si to pošetřil na miminko🙂
Já doporučují spíš než chlapa si vzít brčko, všechny těhulky mi ho záviděly🙂, ten hnus jde pak rovnou do krku.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@aalleenn Já tam nikoho neměla a přišlo by mi to zbytečný. Aby zabíjeli čas hned dva lidi...