Prosím o reálnou zkušenost aktivních maminek (prosím ne názory - slyšela jsem, že...), které před otěhotněním aktivně běhaly. Já před těhu běhala cca 30km týdně tréninkově 5min/km.
Teď ve 20tt běhám cca 2x-3x týdně po 9km a jen 6min/km nebo ještě pomaleji, miminko už se ozývá, kope do močáku a ani mi rychleji nejde. Cítím se dobře, nikdě mě nic nepíchá, nic netlačí a když, tak zastavím a dám pauzu. Nejsem ani nějak extra spocená nebo zadýchaná, jen do kopců hodně funím 🙂
Teď se chci zúčastnit nějakých závodů, kde si chci zaběhnout pro radost 8km a 1.května 12,5km. Ale když poslouchám ty příběhy- já šla jen z kopce, píchlo mě v boku a málem jsem o miminko přišla... jsou strašné!! ☹ Riskovat nechci, ale nejsem nemocná, jen těhotná 😉 a co víc je přirozené pro tělo než pohyb a výklus? Už jsem se vzdala fitka, TRX a toto je ta poslední sportovní radost, co mi zůstala 😀
Je tu nějaká běhající maminka?
Díky
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
https://www.modrykonik.cz/group/6469/
tady je běžecká skupina, s běháním v 2. trim. tam má zkušenost minimálně několik holek