Ahoj maminky, vím, že to tu bylo několikrát, ale zajímá mě, jestli se barvíte v těhotenství?
normálně jako běžně 🙂 jenom pověra.
ano ve vse 3 tehotenstvich jsem se barvila...... asi nejaky nula nual prd k mimcu dorazi,ale to bychom podle mne nesmeli vylezt ani na ulici
Alebo si daj hennu 🙂
Hennu právě asi ne, jsem blondýnka... nějak se nemůžu s tím barvením rozhodnout... Ale straší mě odrosty 🙂)
@jios ja taky barvim cele tehu a mimi je zdrave 😉
@jios no prave su aj blond odtiene 🙂
http://www.khadi.cz/cz/page/0/vzornik-rostlinny...
Barvila jsem se.
Vím, že většina lidí včetně kadeřnic tvrdí, že na tom není nic špatného, ale přece jen ve mně červíček hlodal, takže jsem počkala až po 1.trimestru a kadeřnice použila jen přeliv.
mamka je kadeřnice - v těhotenství (díky změnou hormonů) může barva špatně chytat nebo s pachůse vám může dělat špatně . Já jsem měla přeliv pár týdnů před porodem > první 4 měsíce bych to nedala
@slimacikmia to vím, ale henna asi nezesvětluje, že? Svoji barvu mam tmavou blond a nechávám si ji zesvětlovat na hodně světlou studenou...
@jios to neviem...ale mozes tam skusit zavolat a spytat sa, mali by ti vediet poradit
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
čekala jsem do 27tt barvím se jen šamponem, ale i tak jsem se bála...