Ahoj holky, asi hloupá otázka ale na internetu je to 50/50 tak se chci zeptat vás.. barvili ste si vlasy u kadeřnice v tehotenství? :D Konkretně teda v 1. Trimestru? Někde píšou že je to škodlivé ty výpary atak nékde že to zas nevadí ničemu.. nechce se mi to kadeřnici říkat , držíme to ješte v tajnosti.. tak? :D díky tomu kdo mi odpoví 🙂
Bavila jsem si vlasy doma celé těhotenství 😉 vzhledem k tomu, ze jsem opravdu hodně šedivá už víc než patnáct let vypadala bych hrozně 🤦♀️
Je to uplně jedno... problém může být maximálně v chycení barvy...nemusí chytnout správně nebo vůbec 🤷🏻♀️
"Škodlivé" je v dnešní době i projít se po ulici ve městě 🤷🏻♀️🙈
Barvila jsem normalne a neresila,to by clovek nemohl nic...
Vybrala bych barvu bez amoniaku. Z amoniaku mě bolí hlava i jako netěhotnou 😕
Díky holky 🙂 jeste jsem se zapomela zeptat na bolesti v oblasti kříže.. posledni tyden me to nejak zlobí, nikdy jsem to nezazila kdyz jsem nebyla tehotna :D setkaly ste se s tim takhle brzo v prvnim trimestru? Neni to zadna hruza ale kdyz uz tak to boli
@veronika111111111 já jsem se s bolesti setkala. Gynekoložka řekla, že to přestane bolet až s porodem 😄 a že si můžu zajít na nějaké tejpy, masáž ale že to moc nepomůže. Bolí to, protoze se roztahuje děloha.
@veronika111111111 me napsala horcik a cvicit ze to pomuze aspon ulevit. Pry jakykoliv tehotenske cviceni a naucit se uvolnujici polohy. Nejvic pomaha kocici hrbet
@veronika111111111 Barvila jsem se po celé těhotenství a nic se nestalo
@veronika111111111 A v kříži mě šíleně bolelo na samém počátku těhu,když jsme to ještě nevěděli,a pak při porodu 🙂
@veronika111111111 barvim se každé dva měsíce, bylo tomu tak i v těhotenství
Barvím se normálně celé těhotenství, nebudu chodit rok s odrosty :D jednou za čas to nevadí, vadilo by, kdybys byla ty ta kadeřnice a dýchala to celé dny.
Ja jsem to neriskovala,barvila jsem hennou a už jsem u no zůstala😉
kamoska je kadernice a rikala, že klidně.....🙂 spíš doporučovala jít teď když je mimčo ještě v bříšku, pak se s ním nikam nedostaneš dlouho :D
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@veronika111111111 taky me to zajímá …. Jinak budu vypdat zas jak bezdomovec 😂🙄