Barvení vlasů v těhotenství

opicaa
24. únor 2018

Jen me zajima vas nazor na barveni vlasu v tehotenstvi.. Jsem 23.tt vlasy jsem nebarvila 10 let...ale posledni dobou mam ze sebe depku...potrebuji zmenu...nekourim..ani nepiju...ale skodlivost barveni vlasu neznam...?

pataja
24. únor 2018

V klidu obarvi, když chceš 🙂

juney
24. únor 2018

Dneska už to není jako dřív ty barvy 😊 já si barvim vlasy jednou do měsíce celé těhotenství doktor mi na to neřekl nic špatného a prcek se má podle doktora v bříšku ukázkově 🙂

opicaa
autor
24. únor 2018

Diky moc.. Jen me to prave znejistelo,protoze nemam zkusenosti.. Tak uz se tesim na zmenu 🙂

vineta
24. únor 2018

@opicaa Pokud z toho máš obavy, koukni na přírodní barvy na vlasy, je jich dnes už fůra. Já začala kvůli chystané z těhotenství barvit hennou, nechci tělo zbytečně vystavovat chemii, když to neni třeba, ale asi je to spíš otázka světonázoru 😉. Jen prostě existuje i alternativa.

jitka0a
24. únor 2018

@opicaa Já jsem s barvením vlasů v těhotenství počkala. Taky mi někdo říkal že se to nemá, tak jsem to oželela, ale upřímně jsem se po tom dále nepídila proč nebo jak. 🙂

handulkak
24. únor 2018

@opicaa klidně se můžeš obarvit.
Ptala jsem se na to dr a úplně bez problému. Ani nechápal proč bych nemohla😃

listopadka1
24. únor 2018

skodlivy to nenib jen nemusej barvy chytnout jak si prejes. zvlast svetly. ja si barvila na blond a v tehotenstvi mi to chytalo zluty (fakt jak pampeliska) tak jsem dala zrzavou a ta je dobra 😉

aklin
24. únor 2018

Zkuste hennu. Je prirodni, maji ruzne odstiny, vlasy boudou zdravejsi napr. Voono, pukky, khadi.

2hanah
24. únor 2018

@handulkak
@jitka0a
@opicaa Já myslím, že spíš může být problém v tom, že barva může v těhotenství chytit lehce jinak nebo míň než obvykle, kvůli těhotenským změnám, ale profesionální kadeřník si určitě bude vědět rady, takže taky myslím, že není čeho se bát.

jade85
25. únor 2018

Taky se barvím celé těhotenství, zásadní je asi nepatlat si na hlavu žádná laciná svinstva, ať už "chemická" nebo "přírodní" a radši se svěřit zkušené kadeřnici, která pracuje s kvalitními barvami ;)

ariadna12
26. únor 2018

Ja v tehotenstvi barvy zcela vysadila, jednak by mi to asi nechytlo, jednak jsem nechtela styk chemie s pokozkou.

jitka0a
6. bře 2018

@2hanah Netuším, já jsem si je v těhu raději nebarvila 🙂, je to možné, že i toto může mít vliv.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru