Jen me zajima vas nazor na barveni vlasu v tehotenstvi.. Jsem 23.tt vlasy jsem nebarvila 10 let...ale posledni dobou mam ze sebe depku...potrebuji zmenu...nekourim..ani nepiju...ale skodlivost barveni vlasu neznam...?
Dneska už to není jako dřív ty barvy 😊 já si barvim vlasy jednou do měsíce celé těhotenství doktor mi na to neřekl nic špatného a prcek se má podle doktora v bříšku ukázkově 🙂
Diky moc.. Jen me to prave znejistelo,protoze nemam zkusenosti.. Tak uz se tesim na zmenu 🙂
skodlivy to nenib jen nemusej barvy chytnout jak si prejes. zvlast svetly. ja si barvila na blond a v tehotenstvi mi to chytalo zluty (fakt jak pampeliska) tak jsem dala zrzavou a ta je dobra 😉
Zkuste hennu. Je prirodni, maji ruzne odstiny, vlasy boudou zdravejsi napr. Voono, pukky, khadi.
Taky se barvím celé těhotenství, zásadní je asi nepatlat si na hlavu žádná laciná svinstva, ať už "chemická" nebo "přírodní" a radši se svěřit zkušené kadeřnici, která pracuje s kvalitními barvami ;)
Ja v tehotenstvi barvy zcela vysadila, jednak by mi to asi nechytlo, jednak jsem nechtela styk chemie s pokozkou.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
V klidu obarvi, když chceš 🙂