Zajímalo by mě , čím jste mazali břicho v těhotenství ? Ruce a obličej si mazu bambuckym máslem s kávou . Nevím jestli můžu mazat i břicho . Díky
@kosi_cek děkuji 🙂
Já mazala máslem od hipp a nějakým olejickem pro těhotné (myslim, že eucerin), ale mně se že všeho dělalo zle, tak jsem spíš nemazala než mazala
myslim, ze jen mazani nestaci, chce to kuzi prokrvovat... kdysi jsem nasla typ na googlu, na takove rychle stipani prsty kuze - namazat a takhle ,, stipkat,, ty namahane casti bricha - za me to fungovalo, strie pouze tam, kde jsem toto neprovadela ( spodni cast stehen ), ale bricho a boky jsou ok 🙂 a bambucke maslo je skvele🙂)
@lida9 děkuji 🙂 strii mám právě dost z dospívání na břichu , stehnech , pažích naštěstí už vybledlé . Nechci další . Zkusím najít návod ...
Také mažu bambuckým máslem, čistým od Purity vision.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
I bříško jsem mazala bambuckým máslem, myslím, že je právě super a hlavně mě dost vadily různé silnější "vůně", takže tohle bylo ideální a teď jím mažu i malého, ale v obou případech jen obyč., bez kávy, to není moje kafe (ani nepiju) 😃