Ahojky, mam takový dotaz, jsem 8tt, počátkem 7tt jsem měla s přítelem po delší době sex, den na to jsem začala špinit, doktor mi předepsal ascorutin a utrogestan, od té doby nespinim a vše je v pořádku, tak se chci zeptat zda máte zkušenost, a může být sex, když už se nespini? Nebo v tomto období to úplně vynechat?
Tak to byla otázka spíše přímo na doktora, když Vám psal ty léky, možná si tam zavolat. Já osobně bych to tedy nepokoušela a počkala do 12.týdne, kdy už je to po genetice takové jistější. Nebo když už, tak ať je přítel opatrný a nějak "zlehka", může to být jen překrvený a sexem podrážděný čípek.
Radši bych si dala aspoň ten první trimestr pohov.
To ti měl říct doktor. Každopádně po takové zkušenosti nás oba chuť přešla a to až skoro do konce.
Právě jsem druhý den co jsem spinila zašla k doktorovi, řekl že plod i vajíčko v pořádku, jen u dělohy je to narůžověle, včera jsem byla na prohlídce a už mám naštěstí vše zas v pořádku 🙏🏼
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@sabin1233 já začala špinit v 6tt nezávisle teda na sexu, doktor mi nic nepředepsal a když po týdnu špinění přestalo tak jsme sex zkusili a dobrý, od té doby žádné špinění, teď jsem 9+3