ahojky holky mám takový dotaz v sbotu jsem silně krvácela a na pohotovosti porodnického oddělení mi dali ascorutin a je tam napsáno nesmí se užívat v těhotenství..jsem v 16tt a mám strach
sparka - na krvácení v těhotenství ho dává každý doktor, neboj se a klidně ho zobej. Držím palce ať je brzy vše ok.
holky děkuju vám no krvácela sem dost silně asi půl hodiny a pak už dobrý,no to samé jsem měla u dcerky,tak snad to bude ok...jinak už nekrvácím ani nešpiním..tak at vám se to vyhne
😵
sparka: i já vyfasovala na krvácení v těhu ascorutin. Jakmile se začne krvácet, nedá se nic jiného než nasazení ascorutinu dělar. Taky jsem se na to své dr ptala a je to OK. Užívala jsem ho asi tři týdny a vše dopadlo dobře 😉 Hodně štěstí a krásné těhulkování 🙂
jj, já měla taky pořád problémy se špiněním a dá se říct, že první a tak polovinu druhého trimestru, jsem musela každou chvili Ascorutin brát.Takže neboj, klidně ho ber.Je to vlastně jen vitamin C.
Sparka: Já jsem ve dvanáctém týdnu začala krvácet z hematomu v děloze a ihned mi nasadili v nemocnici Ascorutin. Prý to posiluje pružnost žilních stěn, aby nepraskaly. Nemusíš se ničeho bát a jak už bylo řečeno, klidně ho zobej dál 🙂 Hodně štěstí
holky jste moc hodný,jsem v klidku je fakt že sem ho brala i u dcerky ale ted sem prostě měla strach..jo a když ste krváceli šli ste pak na nákou vyjímečnou dřívější kontrolu?já mám jít až 18.12 😒
taky jsem špinila malinko a taky mi dali ascorutin .. před dvěma týdny .. snad je vsjo ook
Ahoj holky, jsem tu nová v pátek mi potvrdili těhu jsem v 6 tt. Na ult. zjistli, že mám malý hematomek, protože špiním, tak jsem dostala utrog. a ascorutin, dr. říkala, že by to během pár dnů mělo přejít, dnes už je pondělí a pořád špiním s troškou krve. Holky uklidníte mne, snažili jsme se o mimi hodně dlouho, tak mám strach. Děkuju
katerina: hlavne se setri, hodne odpocivej a nestresuj. Nez se hematom vstreba muze trvat dost dlouho, ja jsem spinila s prestavkama 5 mesicu a aj jsem si v nemocnici polezela, ale vsechno dobre dopadlo 🙂
katerina-ja spinila 4dny hodne a pak pres tyden slaboucce a ani hematom jsem nemela,brala jsem to same co ty,bude to v poradku neboj 😉
Moc Vám děkuji za uklidnění, snad se to zlepší, je fakt, že to přijde vždycky přes den, kdy hodně funguju a večer kdy jsem v klidu a ráno, tak je to OK. Na Ultr. jdu 15.12., kde by měla být vidět srdeční činnost. Tak se moc těším.
ahojte holky, ja jsem na konci 5. tt skoncila v nemocnici se spinenim a dali mi na to ascorutin a utrogestan, ted uz beru jen utrogestan.. zjistili mi, ze tam mam maly hematomek, tak jsem si tyden polezela ve spitale a kdyz me pousteli, tak tam jeste byl, ale po tydnu na kontrole u doktorky mi rekli, ze se vstrebal, ale leky beru dal..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
sparko, to je mi moc lito, ale myslim, ze ascorutin se v tehu dava pri nejakych problemech.. myslim si, ze by ti ho nedali, pokud by se nesmel uzivat.. neboj se.. a krvaceni uz ustalo? drzim palecky!