Ahoj holky, chci se zeptat. Má někdo zkušenost s užíváním Ascorutinu a mamavitu? Četla jsem, že Ascorutin ovlivnuje vstřebání vitamínu B12 a ten je prý důležitý.Nemůže se něco stát? jsem v 7týdnu a Asc. beru za vědomí lékaře.Děkujiii pa pa, krásný den 🙂
ahoj, ascorutin neznam, ale mamavit mam doma. Mam s nim ale problem, ze je mi po jeho poziti tak za hodinu na dve tri hodiny spatne od zaludku. Takze ho moc neberu, jedine kdyz jsem hodne unavena a mam jistotu, ze hned usnu.
já beru ascorutin cca 3 týden, udělal se mi hematom a špinila jsem, tak jsem ho dostala spolu s magneziem a dufastonem na užívání ... taky jsem se zhrozila, když jsem přišla z nemocnice a přečetla si, že se nemá brát v těhotenství (jen po poradě s lékařem) ale snad ví, co dělají ... a taky na netu jsem našla, že se v těhu užívá po doporučení lékařem, tak snad to opravdu nevadí
askorutin je v podstatě železo, ale jen na předpis, a účinkuje dobře - je tam v nějaké jiné chem. sloučenině než je v běžně dostupných lécích a dává se jen lidem, kteří jej fakt nějak potřebují (anémíe, krvácení, atd...), takže si myslím, že pokud ho holky berete i v těhu, je pro to prostě důvod.
Já zase mám s mamavitem dobrou zkušenost, vždy když jsem si ho zapomněla vzít, tak mi bylo špatně od žaludku
ahojky, holky nenechte se mylit ascorutin je vitamin C, ktery podporuje zilni a cevni steny a vetsinou se dava pri spineni a krvaceni jako prevence. Absolutne to neublizi a kdyz ho dava dr., tak je vse v pohode. Ja jsem ty problemy mela a brala jsem ho skoro dva mesice....
fialinka: nevim nevim, ale s zelezem to nema nic spolecneho a ani neni na predpis, da se bezne koupit.... 😨
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahojky, já beru Calibrum...Nejdříve Calibrum baby plan a teď Calibrum mami. Bohužel Ti tedy nepomůžu 😠 😢