Aniball - nefunguje. Kde může být chyba?

by_nikol
27. pro 2021

Ahoj holky, máte některá zkušenosti s používáním Aniballu?
Mám ho půjčený od kamarádky, koupila jsem si nový balónek. Ale nefunguje jak má.
Ventilek je dotazeny, takže vzduch utíkat nemůže, ani se samovolně nevyfukuje. Problém je v tom, že když ho zavedu do pochvy, tak můžu i 30x zmáčknout a téměř nic se neděje. Balónek se nenafuluje a vypadává mi ven z pochvy. Jakmile zkouším balónek nafouknout venku, tak se nafukuje, ale ne pri každém zmáčknutí. Nevite, kde může být chyba?
Přestávám na to mít nervy 😩😏

pampeliska1313
27. pro 2021

Ježiši, já si to úplně už nepamatuju, ale vím, že sem s ventilkem měla taky problémy. Respektive jsem ho občas otočila jinak a třeba hodně a nenafukoval se třeba. I když jsem ho používala pravidelně, občas se mi to ještě povedlo točit na jinou stranu a “nefungoval” Zkusila bych ho venku poštelovat, ventilem zkusit na obě strany, větší a menší utažení atd a jak reaguje. A není něco blbě s tou pumpičkou třeba?

pampeliska1313
27. pro 2021

A zkusila ste ho trochu nafouknout a pak zavést? Mne taky často vypadaval, když jsem ho zkoušela zavést nenafouklý

by_nikol
autor
27. pro 2021

@pampeliska1313 Mockrát děkuji, vyzkouším.

by_nikol
autor
27. pro 2021

@pampeliska1313 Právě, že zkoušela. Ale jakmile jsem ho zavedla, tak se nic nedělo a nenafukoval se.

pampeliska1313
27. pro 2021

@by_nikol že je divny, že venku funguje a uvnitř ne.. kdyby nebyl ok, tak si myslím, že nefunguje ani venku

mia_von_prag
27. pro 2021

V smere hodinovych ruciciek ho zatvoris, proti smeru otvoris. Vyskusaj nadoraz aj jednu aj druhu stranu. Ak to nepojde, asi bude ventil pokazený.

patypresdevaty
27. pro 2021

Nemusí být špatný ventil... Tohle mi to dělalo, když jsem měla ten balónek málo nasunuty na tu tyčku. Zkus ho úplně sundat a nandat znovu. Jde to hodně špatně a občas to prostě nesedne, jak má

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru