Hezký den, chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s Angel sounds a od kdy jste slyšely miminko. Chceme si ho taky koupit. Čekáme první mimi a jsme asi dost úzkostní (teda spíše já). 🙂 Asi se mi nikdo nemůže divit, jsem zdravotník a navíc jsme na miminko čekali přes 2roky, až lékaři nám pomohli. Děkuji za názory.
Ahoj, já posloucham asi od 13tt a je to super (kupovala jsem tady v bazaru). Taky jsem úzkostlivější a tohle mě uklidňuje. Četla jsem i na porodnici.cz, že 2 až 3 minutky denně nevadí, takže poslechnu chvilinku ráno a večer a jsem spokojená 🙂
Já ho koupila z druhé ruky v prosinci, cca ten 9 týden, nevím ale myslím, že jsem už v tu dobu něco malinko slyšela.
Teď jsem byla taková mírně nervní, že se prcek nehýbe tolik jako předtím... tak na mě manžel zahudroval, ať si malýho poslechnu. Srdíčko je tam a buší jak blázen. Jen to vypadá, že podle toho kde to srdíčko slyším, tak se asi otočil a pohyby cítím jiné.
Za mě - je to dobrá věc a přesně, netřeba v některých případech hned plašit a případně letět k dr., aby se podíval.
Stačí poslechnout a mamina ví 🙂
mam taky🙂 od 10tt slyset v pohode ;) jen poprvy jsem s to 2x spletla se svym pulsem..a pak niz uz to jelo ne 80, ale 150.. 🙂 a ted jede jak motor 🙂 staci zaslechnout a vypnout a je clovek klidnejsi.
Určitě super investice! já poslouchala od 12 tt a občas si poslechniu i teď,jen když se méně hýbe,tak pro klid.Hodně mi to pomáhá,začátek těhotenství byl velmi náročný s hospitalizací a tohle mě drží nad vodou 😵 .Minule mi došly baterie,ihned jsem musela pro nové,,trošku závislost 😀 .
@pavlakosec Asi ho oceni kazda maminka, ja si ho tehdy neporidila jen proto, ze se nedoporucuje nejak pravidelne - stejne jako treba utz u doktorky (krome velkych utz mi ho pokazde vymluvila a detatko zkontrolovala jen poslechem srdicka pres bricho).
@pavlakosec Ahoj,angelsounds máme doma asi 2 týdny a posloucháme asi od toho 12 tt 🙂 Je to parádní věcička,jelikož ještě necítím pohyby a někdy mě přepadne úzkost jestli je vše ok,tak ho použiju,poslechu si srdíčko a vím,že je vše v pořádku a jsem zase klidná 🙂 Věřím,že se bude hodit i v době,kdy už budu mít pohyby.Moje sestra když byla těhu tak angelsounds neměla a stalo se jí,že na pár dní přestala cítit pohyby.Dost tenkrát panikařila a brečela,měla strach,že se něco s mimi stalo.Nakonec jela k doktorovi a tam se ukázalo,že se jen malá otočila tím pádem pohyby necítila.Kdyby tenkrát angelsounds měla,věděla by,že je vše ok,takže za mě Angelsounds určitě ano 🙂
@ronyx Tak přesně tohle jsem měla já teď. Dva týdny v kuse malej šťoural, vrtal... prostě věděla jsem o něm snad 24 hodin denně. A najednou - nic. Né že bych panikařila, ale jak má člověk šanci si to sám doma ověřit, tak to je k nezaplacení.
A zrovna třeba před tím, než se malej přestal takhle "ozývat", tak jsem si říkala, že AngelSounds hodím někam na bazar, že už nebude potřeba. A ono prdlajs 🙂 tak s tím ještě asi počkám, než ho nabídnu někam dál.
Tak už je na cestě. 🙂 Snad už taky brzo budeme poslouchat.
@pavlakosec paradni vec, mam ho take, mela jsem cca od 12tt a krasne bylo slyset srdicko, jako pro uklidneni je to k nezaplaceni a i jako pamatka kdyz si to nahrajes do pc je to super, mam ho z druhe ruky na bazaru a nemuzu si stezovat
@pavlakosec Ahoj a kde jsi Angelsounds objednávala a za kolik? Díky
Mam taky ten starší typ a úplně stačí. Maximálně jsem měnila baterku.
Našla jsem tady za skoro 700Kč. Jinak jsou i na bazos.cz a taky na sbazaru. Taky ho máme z druhé ruky. Nový za skoro 1500Kč se nám na tu chvilku nechtěl kupovat.
@pavlakosec Já našla nový v akci za 970,- 😉 ,pak se třeba taky podaří prodat za půlku až nebude potřeba. 🙂 A těch 1500,- se mi taky nechtělo dávat teda ☹
Tak to byla super akce. 🙂 Za tuhle cenu dobrej kup.
já koupila angelsounds přes aukro, vyšlo mě to i s dopravou na 550kč, ale zatím si ho nechám 😉
Já si myslím, že kupovat nový je zbytečnost... leda bys plánovala dalších x dětí, u kterých bys to využila. A stejně, nebo teda já poslouchám fakt málo... takže představa dát plnou palbu za pár poslechů, ne ne 🙂
@deathy Já doufám že budu mít kupu dětí 😀...psala jsem na pár inzerátů a vždy odpověď že je rezervovaný nebo byla na stránkách nutnost registrace..takže zájem je veliký a myslím že ho potom za půlku prodám,ale třeba taky ne protože ho budu potřebovat 😉 ,no ale bůhví co bude za ty roky za nové vymoženosti 🙂
Mám ho a je to super věc, pohyby sice už dávno cítím, a pořádně, ale někdy mímo chrní a nechce se mu 😀 Zapnu, uslyším, vypnu 🙂 vyloženě na kontrolu supr. Zprvu, když jsem ještě pohyby necítila, trpívala jsem nevysvětlitelnou úzkostí, jestli je vše ok, a to zrovna miminku taky nedělá dobře, když se mamina stresuje 🙂 Nejdřív jsem ho měla půjčený od kamarádky a pak si na bazárku sehnala vlastní. Mám ten malý, co vypadá jako myš k počítači 😉
To mě právě taky přepadají stavy úzkosti. Na pohyby je ještě brzo. Tak alespoň tohle uklidnění. 🙂
K nezaplacení!
Holky a nema strach ze srdicko nenajdete? Jako jak se znam, tak se budu bat pouzit aby jsem nasla. No magor no 😀..blba zkusenost se bohuzel zaryje hluboko do pameti ☹
@p1983k Je potřeba to zezačátku brát trošku "s rezervou". Taky jsem si říkala: je to ono? Není to ono? A když jsem si prostě nebyla jistá, tak jsem si řekla: je to v cajku, ale zítra zkusím znova.
Ale myslím, že se to nedá přeslechnout... když jsem si nebyla jistá jestli to třeba nejsem já, tak jsem si poslechla přímo sebe a pak mi to bylo jasné 🙂 a když už je potom prcek větší, tak to BUM BUM je jasně poznatelné 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
poslouchala jsem srdíčko už od 10+0tt tj 11tt a bylo krásně slyšet 🙂 Angel sounds můžu jen doporučit jestli chce být těhulka vpohodě že je mimi ok.