Angelsounds, máte zkušenost?

pavlakosec
4. bře 2015

Hezký den, chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s Angel sounds a od kdy jste slyšely miminko. Chceme si ho taky koupit. Čekáme první mimi a jsme asi dost úzkostní (teda spíše já). 🙂 Asi se mi nikdo nemůže divit, jsem zdravotník a navíc jsme na miminko čekali přes 2roky, až lékaři nám pomohli. Děkuji za názory.

golymetr
4. bře 2015

poslouchala jsem srdíčko už od 10+0tt tj 11tt a bylo krásně slyšet 🙂 Angel sounds můžu jen doporučit jestli chce být těhulka vpohodě že je mimi ok.

petabb
4. bře 2015

Ahoj, já posloucham asi od 13tt a je to super (kupovala jsem tady v bazaru). Taky jsem úzkostlivější a tohle mě uklidňuje. Četla jsem i na porodnici.cz, že 2 až 3 minutky denně nevadí, takže poslechnu chvilinku ráno a večer a jsem spokojená 🙂

deathy
4. bře 2015

Já ho koupila z druhé ruky v prosinci, cca ten 9 týden, nevím ale myslím, že jsem už v tu dobu něco malinko slyšela.
Teď jsem byla taková mírně nervní, že se prcek nehýbe tolik jako předtím... tak na mě manžel zahudroval, ať si malýho poslechnu. Srdíčko je tam a buší jak blázen. Jen to vypadá, že podle toho kde to srdíčko slyším, tak se asi otočil a pohyby cítím jiné.
Za mě - je to dobrá věc a přesně, netřeba v některých případech hned plašit a případně letět k dr., aby se podíval.
Stačí poslechnout a mamina ví 🙂

lexton
4. bře 2015

mam taky🙂 od 10tt slyset v pohode ;) jen poprvy jsem s to 2x spletla se svym pulsem..a pak niz uz to jelo ne 80, ale 150.. 🙂 a ted jede jak motor 🙂 staci zaslechnout a vypnout a je clovek klidnejsi.

merilinka
4. bře 2015

Určitě super investice! já poslouchala od 12 tt a občas si poslechniu i teď,jen když se méně hýbe,tak pro klid.Hodně mi to pomáhá,začátek těhotenství byl velmi náročný s hospitalizací a tohle mě drží nad vodou 😵 .Minule mi došly baterie,ihned jsem musela pro nové,,trošku závislost 😀 .

kamilka007
4. bře 2015

@pavlakosec Asi ho oceni kazda maminka, ja si ho tehdy neporidila jen proto, ze se nedoporucuje nejak pravidelne - stejne jako treba utz u doktorky (krome velkych utz mi ho pokazde vymluvila a detatko zkontrolovala jen poslechem srdicka pres bricho).

ronyx
4. bře 2015

@pavlakosec Ahoj,angelsounds máme doma asi 2 týdny a posloucháme asi od toho 12 tt 🙂 Je to parádní věcička,jelikož ještě necítím pohyby a někdy mě přepadne úzkost jestli je vše ok,tak ho použiju,poslechu si srdíčko a vím,že je vše v pořádku a jsem zase klidná 🙂 Věřím,že se bude hodit i v době,kdy už budu mít pohyby.Moje sestra když byla těhu tak angelsounds neměla a stalo se jí,že na pár dní přestala cítit pohyby.Dost tenkrát panikařila a brečela,měla strach,že se něco s mimi stalo.Nakonec jela k doktorovi a tam se ukázalo,že se jen malá otočila tím pádem pohyby necítila.Kdyby tenkrát angelsounds měla,věděla by,že je vše ok,takže za mě Angelsounds určitě ano 🙂

deathy
4. bře 2015

@ronyx Tak přesně tohle jsem měla já teď. Dva týdny v kuse malej šťoural, vrtal... prostě věděla jsem o něm snad 24 hodin denně. A najednou - nic. Né že bych panikařila, ale jak má člověk šanci si to sám doma ověřit, tak to je k nezaplacení.
A zrovna třeba před tím, než se malej přestal takhle "ozývat", tak jsem si říkala, že AngelSounds hodím někam na bazar, že už nebude potřeba. A ono prdlajs 🙂 tak s tím ještě asi počkám, než ho nabídnu někam dál.

pavlakosec
autor
11. bře 2015

Tak už je na cestě. 🙂 Snad už taky brzo budeme poslouchat.

evcann
11. bře 2015

@pavlakosec paradni vec, mam ho take, mela jsem cca od 12tt a krasne bylo slyset srdicko, jako pro uklidneni je to k nezaplaceni a i jako pamatka kdyz si to nahrajes do pc je to super, mam ho z druhe ruky na bazaru a nemuzu si stezovat

p1983k
11. bře 2015

@pavlakosec Ahoj a kde jsi Angelsounds objednávala a za kolik? Díky

deathy
11. bře 2015

@p1983k Zkus pohledat na bazarech, dá se tam sehnat. Nebo aukro - tam vím že bylo také, jen delší dodání.
Já ho našla na bazoši, paní z Prahy a cena 500,-. Takže jsem neváhala.
Já se ho určitě taky budu časem zbavovat, ale zatím teda radši ne.

p1983k
11. bře 2015

@deathy A nevíš jaký je rozdíl v tom obyč bez srdíčka a v tom se srdíčkem? Nějaká lepší řada asi...ale účel splní asi stejně,jen stojí víc peněz.. 😒

petabb
11. bře 2015

@p1983k řekla bych, že srdíčko je jenom na ozdobu🙂

petabb
11. bře 2015

Mam taky ten starší typ a úplně stačí. Maximálně jsem měnila baterku.

p1983k
11. bře 2015

@petabb Aha,asi lepší desing aby mohl být dražší 😀

deathy
11. bře 2015

@p1983k Rozdíl fakt nevím. Já mám takovej, co vypadá jako kapka a jede přes sluchátka. Ten co má takový to kolem si myslím funguje jako reprák, že nejsou třeba sluchátka.

pavlakosec
autor
11. bře 2015

Našla jsem tady za skoro 700Kč. Jinak jsou i na bazos.cz a taky na sbazaru. Taky ho máme z druhé ruky. Nový za skoro 1500Kč se nám na tu chvilku nechtěl kupovat.

p1983k
11. bře 2015

@pavlakosec Já našla nový v akci za 970,- 😉 ,pak se třeba taky podaří prodat za půlku až nebude potřeba. 🙂 A těch 1500,- se mi taky nechtělo dávat teda ☹

pavlakosec
autor
11. bře 2015

Tak to byla super akce. 🙂 Za tuhle cenu dobrej kup.

kata1988
11. bře 2015

já koupila angelsounds přes aukro, vyšlo mě to i s dopravou na 550kč, ale zatím si ho nechám 😉

deathy
11. bře 2015

Já si myslím, že kupovat nový je zbytečnost... leda bys plánovala dalších x dětí, u kterých bys to využila. A stejně, nebo teda já poslouchám fakt málo... takže představa dát plnou palbu za pár poslechů, ne ne 🙂

p1983k
11. bře 2015

@deathy Já doufám že budu mít kupu dětí 😀...psala jsem na pár inzerátů a vždy odpověď že je rezervovaný nebo byla na stránkách nutnost registrace..takže zájem je veliký a myslím že ho potom za půlku prodám,ale třeba taky ne protože ho budu potřebovat 😉 ,no ale bůhví co bude za ty roky za nové vymoženosti 🙂

maribea
11. bře 2015

Mám ho a je to super věc, pohyby sice už dávno cítím, a pořádně, ale někdy mímo chrní a nechce se mu 😀 Zapnu, uslyším, vypnu 🙂 vyloženě na kontrolu supr. Zprvu, když jsem ještě pohyby necítila, trpívala jsem nevysvětlitelnou úzkostí, jestli je vše ok, a to zrovna miminku taky nedělá dobře, když se mamina stresuje 🙂 Nejdřív jsem ho měla půjčený od kamarádky a pak si na bazárku sehnala vlastní. Mám ten malý, co vypadá jako myš k počítači 😉

p1983k
11. bře 2015

@maribea Ono je to strašná úleva pro maminky které už jednou nebo dokonce vícekrát o miminko přišly...takže myslím že pro ten klid k nezaplacení. 🙂

maribea
11. bře 2015

@p1983k pokud někdo prodělal zamlklé těhu, tak 100%

pavlakosec
autor
11. bře 2015

To mě právě taky přepadají stavy úzkosti. Na pohyby je ještě brzo. Tak alespoň tohle uklidnění. 🙂

klami
11. bře 2015

K nezaplacení!

p1983k
11. bře 2015

Holky a nema strach ze srdicko nenajdete? Jako jak se znam, tak se budu bat pouzit aby jsem nasla. No magor no 😀..blba zkusenost se bohuzel zaryje hluboko do pameti ☹

deathy
11. bře 2015

@p1983k Je potřeba to zezačátku brát trošku "s rezervou". Taky jsem si říkala: je to ono? Není to ono? A když jsem si prostě nebyla jistá, tak jsem si řekla: je to v cajku, ale zítra zkusím znova.
Ale myslím, že se to nedá přeslechnout... když jsem si nebyla jistá jestli to třeba nejsem já, tak jsem si poslechla přímo sebe a pak mi to bylo jasné 🙂 a když už je potom prcek větší, tak to BUM BUM je jasně poznatelné 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru